fețe nimbus

dado_daniel

active member
senior
Scor reacție
4
Vârstă
44
Locație
București
Cum catalogati voi fețele nimbus(soft, medium, sound) de la Thibar? Am vazut ca lotul Romaniei e sponsorizat de Thibar, oarre Crisan si compania joaca cu fețe Thibar sau e de imagine totul?

Re: fețe nimbus

Din ce stiu eu, Crisan este jucator sponsorizat de Donic, de multi ani.
http://www.americantabletennis.com/page_210.htm
Daca nu gresesc, Federatia are acum contract de sponsorizare cu Tibhar ...
Nu stiu la ce-i obliga asta pe jucatorii din lot :?:
Tycutz iti poate spune daca apreciaza mai mult BTY Tenergy05 decit Nimbus :!:

Sponsorizarea la nivel de nationala nu ii poate obliga pe jucatori sa foloseasca Tibhar , eventual sa poarte treninguri sau ekipament.
Nimbus Soft e o fata foarte buna cu efect speed-glue incorporat , foarte saltareata , moale , cu efect si de control. Pentru cine e obisnuit sa lipeasca si sa joace cu fete moi e o alternativa buna acuma odata cu introducerea adezivilor noi. E bine totusi sa ai miscari scurte si rapide pentru Nimbus.

vali a spus:
Sponsorizarea la nivel de nationala nu ii poate obliga pe jucatori sa foloseasca Tibhar , eventual sa poarte treninguri sau ekipament.
Nimbus Soft e o fata foarte buna cu efect speed-glue incorporat , foarte saltareata , moale , cu efect si de control. Pentru cine e obisnuit sa lipeasca si sa joace cu fete moi e o alternativa buna acuma odata cu introducerea adezivilor noi. E bine totusi sa ai miscari scurte si rapide pentru Nimbus.
Nimbus Sound e mai lenta fata de Soft are sunet putin mai tare si control mai mare ..

Crisan joaca cu Donic Dicon si fețe donic JO gold

Back
Sus