Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Domnule Mitica,
Intotdeauna am apreciat calitatea produselor vandute de dvs. si, mai ales, pretul, argumente pentru care v-am acordat aprecieri/feedback pozitiv.
Pe parcursul dialogului telefonic din dupa-amiaza de astazi, am incercat sa va intreb de o reducere de pret la niste fete de paleta, dar am inteles ca nu este posibil, am inteles – totul e OK, de acord cu pretul dvs.
Dar ce ce nu am inteles (probabil pentru ca erati la munca si cred ca nu puteati vorbi) este de ce NU vreti sa va pun banii in cont si sa le trimiteti intr-un plic, prin Posta Romana, costurile mele de transport fiind de 2,5 lei, si preferati varianta cu ramburs pentru care solicitati, in plus fata de pretul fetelor, inca 10 lei???
Cred ca, cu totii, ne dorim sa cumparam ceva la un pret cat mai bun.
Prin urmare nu vad de ce nu agreati prima varianta, cea mai ieftina pentru mine si foarte concreta pentru dvs., cea a banilor depusi in cont de catre mine, fara a ma obliga la un ramburs de aproximativ 4 ori mai mare?
E cam neclar pentru mine... desi majoritatea celor care vand produse aici doresc banii in cont si e cel mai sigur asa pentru ei, dvs. vreti exact invers, prin ramburs, care pe langa faptul ca este mai scump de cateva ori poate fi si incert, pentru ca unii (nu va cazul meu -cu siguranta) ar putea sa nu ridice pachetul de la Posta Romana.
Cu respect,
Este alegerea mea cum sa se faca plata iar eu am ales varianta: ramburs. Iti multumesc ca apreciezi calitatea produselor. Nu oblig pe nimeni sa cumpere de la mine. Numai bine
sinoboll : tin la tine ca la fratele meu insa toti cei care au cumparat de la DDMIT ( inclusiv eu ) , stiu ca e un tip mai altfel. accepti conditiile lui sau iei din alta parte, eu personal , am primit si prin curier rapid si prin posta si nu am cerut socoteala de actiunile lui pentru ca mi-a convenit pretul foarte bun al produselor vandute de el...a incerca sa-i schimbi stilul, e din start sortit esecului acest lucru...accepta ca nu suntem toti la fel si mergem mai departe. peace !
Repet faptele: am vrut sa pun banii in contul cuiva, dar vanzatorul (DDMIT) a vrut ramburs!!!
!
Leo, te rog, nu divaga cu explicatii/sensuri, nu asta era sensul/scopul mesajelor mele (nu facem noi doi o polemica).
Te rog, lasa-l pe Mitica sa se exprime, daca mai doreste, daca nu, interpretez ca atare si ...asta este. Fiecare vanzare/expeditie cu costurile/riscurile sale. Repet faptele: am vrut sa pun banii in contul cuiva, dar vanzatorul (DDMIT) a vrut ramburs!!!
Se pare ca se inverseaza polii magnetici!;-)
In sfarsit,
Eu cam astea am avut de spus aici, in anuntul lui DDMIT.
Daca cineva considera ca punctul meu de vedere, bazat pe buna intentie, este firesc si corect, atunci sunt multumit (am vazut ca unii useri au si facut-o deja).
Daca nu, trecem peste toate si lasam lumea sa faca ce vrea, crezand ca ceea ce face este bine si nimic anormal.
Sananate sa avem cu totii!
Salut. Nu stiu nici eu pe când o improspatare.OFFTOPIC:
"Fratilor", omul are niste conditii (personale, impersonale, aberante, intemeiate - este numai treaba lui) de livrare , si un pret pentru produsele lui. Nu va convine, nu luati si gata, ce mai atatea discutii...
ONTOPIC:
Cand mai improspatati stocul cu produse? (ma intereseaza Joola MAXX , RHYZM, in special)