fete pentru Butterfly Primorac OFF-

Re: fete pentru Butterfly Primorac OFF-

No pain a spus:
Am 22 de ani dar spre deosebire de dumneavoastra joc de 15 ani si la un nivel destul de bun.Si stiu foarte bine ce vorbesc cand spun ca fetele tenergy sunt greu controlabile;si daca tu imi spui ca te-ai acomodat cu tenergy dupa doua sedinte m-am lamurit in privinta ta si n-am sa-ti mai raspund deoarece mi-am dat seama ce cunostinte aveti despre tenis de masă.
Aveti perfecta dreptate, nu stiu sa joc tenis de masă, doar ma bag si eu in seama pe aici pe forumul acesta si-mi dau si eu cu parerea despre niste fete( blonde, brune etc.) Daca v-am jignit cu parerile mele va rog sa ma scuzati domnule!
In rest...va urez inca 15 ani de tenis plin de realizari!

Re: fete pentru Butterfly Primorac OFF-

Multumesc pt urari ,dar sa stiti ca n-am spus nici o secunda ca nu stiti sa jucati tenis de masă;vorbeam despre cunostintele in acest domeniu iar nu stiu daca sunt in masura sa declar despre o persoana pe care nici n-o cunosc sa spun ca nu stie sa joace tenis.Nu m-ati jignit deloc dar pe acest forum consider eu personal ca trebuie sa ajutam oamenii mai necunoscatori in domeniu nu sa ne lasam dusi de val de anumite fete cu care joaca mari campioni.

Back
Sus