Fete pentru Nittaku Septear

Astazi am cumparat de la Domnul TIBI un lemn Nittaku Septear , si tot ma gandesc ce fete sa pun avand in vedere ca am sol pe baza de apa de la xiom , ( eu acuma am un lemn DHS ALL si fete DONIC Coppa Speed si ma simt bine cu ea , nu stiu ce fete sa pun sa fie la viteza identica sau eventual un pic mai rapida ca paleta mea dar sa aive un control si spin mai mare ]
Off : Multumesc foarte mult Domnule Tibi si pentru efortul Dvs , fiind in postul de CURIER , va mai multumesc odata pentru LEMN!

Re: Fete pentru Nittaku Septear

cu placere,tot treceam pe acolo
multumesc
craciun fericit

Stiga Boost TC,Donic Sonex JP Gold,Joola Energy X-Tra,Nittaku Hammond dar cu booster.

Spin mai mare poti obtine doar cu Tenergy05 dar o sa sara prea tare si necesita mult antrenament, acum depinde de nivelul tau de joc si capacitatea de adaptare.De ce schimbi paleta daca te simti bine cu ea?

Nu stiu si vreau sa va intreb daca pun donic baracuda o sa fie mult mult mai rapida dkt paleta mea nu ? eu as vrea un pic sa fie sau aproximativ aceeasi viteza , dar cred ca va fi foarte rapida cu baracuda ?:-??? va las p voi sa imi dati parerea :D

Eu joc cu Donic Baracuda max,are un speed de 10-,insa are mult spin de 10++.Oricum viteza este inferioara la Donic speed.Consider ca trebuie sa ai o experienta bogata si o mana pe masura sa poti juca cu ceea ce-ti doresti.

Din moment ce ti-ai cumparat Baracuda,poti incerca sa o pui pe Septear care este un lemn off.Ar trebui sa ceri parerea cuiva care joaca cu o astfel de combinatie.Daca esti incepator, ti-as recomanda ceva mai "slabut",de control,acesta din urma fiind pe primul plan in pionieratul tenisului de masa.

Daca-ti plac fetele moi dar care arunca tare (elastice), Joola Energy X-tra.
Daca vrei f mult control, Donic Sonex JP Gold.
Daca vrei fata moale cu topsheet mai ferm, bun la preluari de serva, Stiga Boost TC.
Daca vrei combinatie de campion, Nittaku Hammond, neaparat cu booster.
Daca vrei Tenergy, asteapta pana la vara cand o sa apara varianta FX sau ia acum T64 care e putin mai moale decat celelalte.

Cine joaca cu nittaku septear si cu energy x-tra

Cine joaca cu nittaku septear si cu energy x-tra

Cum spune si titlul as vrea sa stiu cum e o paleta cu nittaku septear si joola energy x-tra 1.9 mm ?
Este o combinatie buna?

Joola Energy Extra de 2.0 (ca nu exista de 1.9), este o combinatie f f buna !!!

Re: Cine joaca cu nittaku septear si cu energy x-tra

Re: Cine joaca cu nittaku septear si cu energy x-tra

Eu am jucat cu energy X-tra pe Septear si joc si pe pe Butterfly Cryzer care este tot "all hinoki" dar numai 5 straturi, cat si pe T. B. ALC. Sunt extraordinar de multumit de fetele astea si le consider cele mai bune "Tensor" existente pe piata la ora asta.

Cat tin si fetele. Dar e bine sa fie lasate in pace (speed glue sau booster) ca sa tina cat mai mult la modul general.
Asta e valabil la orice "tensor".
Atentie, pe Korbel SK7 s-ar putea sa ti se para cam prea moi.

Reformulez: Cam cat tin fetele domnule Visco?
Korbelul ramane cu sandwichuri. :D Singurul minus al combinatiei e ca imi oboseste mana cam tare, deci peste vreun an cred ca am sa inlocuiesc KSK7 cu ceva mai usor si poate mai rigid!

Nu pot sa raspund la intrebarea asta, deoarece nu am "terminat" nici o fata din cele sapte X-tra, pe care le am. :lol: Primele doua pe care le-am cumparat SH, desi s-au matuit, mai merg inca f bine dupa ce au "functionat" la mine, alternate cu altele, din vara. :wink: MI-e greu sa dau un verdict dar impresia generala este ca sunt destul de rezistente fata de alte fete "Tensor".

Back
Sus