tenis_gelu
boboc
salutare eu am nittaku septear cu fete tenergy05 rever si tibhar genius forhend super tare control viteza tot ce vrei
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
salutare eu am nittaku septear cu fete tenergy05 rever si tibhar genius forhend super tare control viteza tot ce vrei
Am si eu un Septear , pe backhand am jucat cu o Rakza X soft(cam 2 luni) si mi-a placut. Saptamana trecuta am schimbat-o cu Xiom Vega Euro si inca incerc sa ma acomodez, parca e prea moale... Oricum, din ce am testat pana in prezent, Xiom-ul Vega Pro este ideala pentru Septear. Pe ambele fete ...
Asa pare sa fie, vad ca si d-l Marcel Giosan are una din palete compusa din Nitaku Septear si 2 fete Xiom Vega Pro. Nu stiu daca o sa am pe la mine pe la sala posibilitatea sa incerc aceste fete, Xiom Vega Pro. Poate gasesc totusi. Ideea e ca nu prea am fost fan produse Xiom, mai mult eram cu Rakza 7 soft, dar cine stie? Multumesc de raspunsuri.
Joc de aproximativ un an cu Septear si Xiom Vega Pro si sunt multumit de controlul, spinul si viteza pe care le are setup-ul langa masa. Datele problemei se schimba atunci cand ma trezesc la unu, doi metri de masa (si ma trezesc destul de frecvent) si vreau sa atac (imi place mai mult jocul de la semi-distanta, poate unde nu e nevoie de reflexe atat de prompte ca atunci cand stai lipit de masa). La topsin si retopsin de la distanta si semidistanta setup-ul nu ma mai ajuta, dar incerc sa nu mai fac pasul inapoi si-atunci Septear + Vega Pro poate fi (in mana potrivita) combinatia castigatoare!
Daca ajung la Galați pana sambata, incerc sa-ti trimit paleta la Tecuci sa dai un pic cu ea.