Re: Fete pentru Stiga Clipper Wood
Maci a spus:
Multam' Vlad. Chiar am urmarit pe forum, ceea ce ai scris pana acum despre Stiga.
As vrea sa aiba si control, dar ceea ce caut cel mai mult este o senzatie placuta cand lovesc bila, adica sa nu sara ca din scandura, dar nici sa-mi vibreze deranjant.
Nu-s meserias, asta asa ca sa se stie, ca nu emit pretentii.
Multumesc inca o data pentru raspuns.
Am mai folosit si Donic Sonex JP Soft pe ambele parti si mi-a placut foarte mult senzatia. Sonexu asta ii moale dar nu foarte, putin mai tare ca Nimbus Soft, dar iti spun ca asa fain feeling avea! chiar daca e mai moale, din Nimbus Soft sare mult mai tare decat din Sonex, acesta din urma avand control bun de tot, dar nu mi-a placut pentru ca dupa cam 2 luni de jucat nu mai prea avea viata in el. Asta in cazul in care joci des. Aaa da,...cu Sonex vibreaza foarte putin (in cazul clipper cr-ului), dar depinde de ambele fete. Daca ai una tare pe o parte si una moale pe cealalta, cea tare se mai inmoaie putin, iar cea moale se intareste (putin doar). Asa am imblanzit eu (putin) tenergy-u, lipind Nimbus Softu pe rever,...
Cat despre Neos Tacky (care e inspirata dupa cele chinezesti), ma gandesc ca ai putea s-o folosesti doar pe forehand (cum folosesc chinejii cele chinezesti), nu pe ambele parti,...asta cred eu, din moment ce au burete mai tare si suprafata mai lipicioasa. Nu le-am folosit sa-ti zic sigur, numai dau cu parearea. (daca cineva stie sigur cum sta treaba cu astea, nu ma bag, le dau dreptate si imi cer scuze daca am scris cumva prostii)
PS. In legatura cu brandurile Stiga si Butterfly, poate te gasesti in situatia in care nu stii de unde sa-ti iei lemn, de la stiga sau butterfly,..asa am fost si eu,..dar un prieten care are experienta de vreo 2 decenii in tenisul de masa, mi-a spus ca stiga a facut cele mai bune lemne acum 20-30 de ani si m-a lamurit ca merita sa incerc lemnul de la stiga (clipper cr) (mai ales ca e mult mai ieftin decat cele de la butterfly). Asa am facut si nu-s dezamagit deloc.
Succes in continuare! :smile: