Fete pentru Stiga Clipper Wood

• Autor subiect Autor subiect Maci
  • Dată creare Dată creare
Re: Fete pentru Stiga Clipper Wood

victor0987 a spus:
..Jax a jucat mult timp cu Neos Tacky, dadea niste topspinuri foarte incomode cu ea, da-i un mp, poate Visco nu a avut fata asta..
Hai sa fim seriosi :? :? :?
:lol: :lol: :lol:

Ce am scris in PS-ul ultimului mesaj, nu era o intentie de a face reclama proasta fetelor Stiga Neos Tacky, ci numai de a te pune in garda, ca acolo sunt si interese de marketing. Trebuie tinut insa cont de faptul ca aceste fete, sunt o specializare, asa cum sunt si fetele chinezesti lipicioase. Sigur ca poti sa-ti iei, dar cel mai bine pt inceput ar fi sa iei doar una pt FH, combinata cu soft mai "normal", gen "Nimbus Soft" pt BH. Joci asa, si dupa ce te obisnuiesti , mai intorci paleta din cand in cand la antrenamente, cu "Neos" pe BH. Daca vezi ca-ti place, de abea atunci mai iei una si pt BH.

Tre sa mai adaug ceva legat de lemne Butterfly si Stiga . Nu cred ca se pune problema care sunt mai bune. Doar ca au alt feeling.

Pune Coppa Platin Soft, daca vrei burete medium-soft si putere mai mare.

?n primul rând, vă mulțumesc tuturor celor care a?i avut amabilitatea sa-mi râspunde?i. M-am decis, pân? la urm? ?i am comandat asa:
Lemn:Stiga Clipper Wodd;
Fe?e:
Stiga Neos Sound;
Stiga Neos Tacky.
Indiferent dac? voi fi sau nu mulțumit, revin cu am?nunte.
Numai bine tuturor!

Am revenit, eram dator cu un raspuns despre fetele alese Stiga Neos Tacky si Neos Sound. De Neos Sound sunt multumit, dar de Neos Tacky, NU. Exact cum a spus Visco, aceste fete sunt o specializare. Ori fi ele bune, dar eu nu ma ridic la nivelul lor. Tacky respinge in jos, cred ca sunt bune de pus capac, cand joci impotriva unor jucatori care dau topspin ca lumea, nu "imitatie". Eu nu stiu sa "ma joc" cu ele. Am dat la mingi in fileu de-mi venea sa-l rup. Concluzionand, nu va luati asa ceva decat daca stiti despre ce e vorba si ati mai jucat cu asemenea fete.
Numai bine.

Nu intotdeauna imi pare bine sa am dreptate. :(

Si ca sa zic si eu ceva , nu sunt multumit de combinatia Bryce FX + Clipper. Greu , greu de dat spin. Cred ca baiul e totusi Clipperul . S-ar putea sa il domine fetele . Se confirma cred ce ziceam . Pe clipper merg fete mai tari dar cu buna aderenta, care sa "ajute" la spin.

Maci a spus:
Am revenit, eram dator cu un raspuns despre fetele alese Stiga Neos Tacky si Neos Sound. De Neos Sound sunt multumit, dar de Neos Tacky, NU. Exact cum a spus Visco, aceste fete sunt o specializare. Ori fi ele bune, dar eu nu ma ridic la nivelul lor. Tacky respinge in jos, cred ca sunt bune de pus capac, cand joci impotriva unor jucatori care dau topspin ca lumea, nu "imitatie". Eu nu stiu sa "ma joc" cu ele. Am dat la mingi in fileu de-mi venea sa-l rup. Concluzionand, nu va luati asa ceva decat daca stiti despre ce e vorba si ati mai jucat cu asemenea fete.
Numai bine.
S-ar putea sa fie fetele tale diferite intre ele la saritura. Asta te poate deruta. Incearca si skimba pune Sound pe fh si tacky pe rever. Iar daca cu tacky tot dai in fileu incearca si lungeste traiectoria mainii , poate executi doar jumatati de lovitura.Perie mai mult mingea cu tacky. Condu-o dincolo de fileu nu o plezni.

Multumesc Visco. Multumesc Vali, voi incerca ceea ce mi-ai indicat, azi am mai dat cateva mingi cu paleta si parca usor, usor...incepe sa ma mai asculte. Daca voi ajunge sa-mi schimb parerea, voi scrie aici.
Numai bine.

Maci a spus:
Multumesc Visco. Multumesc Vali, voi incerca ceea ce mi-ai indicat, azi am mai dat cateva mingi cu paleta si parca usor, usor...incepe sa ma mai asculte. Daca voi ajunge sa-mi schimb parerea, voi scrie aici.
Numai bine.
Mai ai rabdare putin , fetele mai lipicioase sunt mai ciudate la inceput ,dar odata ce le-ai prins gustul nu le mai lasi. :) In plus stai linistit, daca nu ai trial pt selectie la mondiale ( :wink: ) de ce te grabesti ?

:smile: Corect Vali, mondiale :lol:
Numai bine la toata lumea!

Back
Sus