Fete pentru top spin

Drog A.

boboc
Scor reacție
0
Vârstă
34
Locație
București
Buna seara,baieti.
As avea si eu o intrebare pentru voi:ce fete mi'ati recomanda pentru top spin?Ceva mai accesibil totusi ca pret. :D

De ce nu incerci o Rakza 7?
---------- Post added 03.02.2012 at 21:32 ----------
Acum depinde si cum dai respectivul topspin....:)

multumesc frumos pentru raspunsuri. eu sunt doar mesagerul. tatal meu e jucatorul inrait si avea nevoie de niste informatii de la cunoscatori asa ca voi transmite propunerile voastre mai departe. :) o seara buna.

Depinde foarte mult cu ce materiale a jucat tatal tau pana acum.Spune-ne si ce lemn are.Daca are un lemn de control,din gama All i se potriveste o fata mai rapida,,daca are Carbon,o fata cu viteza mai mica,asta depinzand si de nivelul dansului de joc.

Combinatia care o are george25 este una din cele mai bune pentru asaceva.
Ai dreptate,ia o curba foarte frumoasa mingea cand dau topspin,avand si viteza foarte buna,insa la lovitura de drive este cam lenta,cel putin asa mi se pare si poate fi returnata destul de usor,insa la topspin se simte excelent mingea,lemnul dand un simt deosebit

Va multumesc frumos pentru raspunsuri :) Mi s'a spus sa va transmit ca el joaca cu un lemn de atac off +,mai multe informatii nu stiu sa va dau :D

Va multumesc frumos pentru raspunsuri :) Mi s'a spus sa va transmit ca el joaca cu un lemn de atac off +,mai multe informatii nu stiu sa va dau :D

Sa ne spuna numele lemnului exact,sunt zeci de modele OFF+ de atac,unele cu carbon,altele fara,si e un aspect foarte important pentru a putea face alegerea corecta

Back
Sus