Ma scuzati ca ma bag peste anuntul omului dar am simțit nevoia sa intervin mai ales ca aluzia la alc care il am la vanzare si l-a care d-l bogdan mi-a făcut o oferta de 300 de roni pe care nu am acceptat-o!fiind nou pe forum domnia sa trebuie să înțeleagă ca astea sunt preturile! ?ți convine bine nu cumperi din alta parte sau nou!ca sa va fac sa înțelegeți sunt oameni care au cumpărat materiale noi! Nu cred ca o sa găsiți pe nimeni sa cumpere un produs nou si sa vi-l vanda la jumătate de preț! Cui ii convine sa iasa in pierdere! ?asa ca va rog sa nu denigram pe alții! Zi bună!
Asta este piata cruntă!!! Iesi cu masina noua din reprezentanță si a scazut pretul cu 30%. Asa consider si la lemne...desfaci cutia scade pretul cu 30% iar daca joci <cateva ore ???> atunci scade pretul virtiginos, nicidecum la pretul din magazin !!! Asa functioneaza piata capitalisto-imperialista, sau așa ar trebui... însă pe acest forum pe care sunt de cativa anisori, am observat ca lucrurile stau putin cam altfel.

priviti cum dicteaza prețurile, o piață liberă http://www.olx.ro/oferta/lemne-butterfly-ptr-tenis-de-masa-ID5Xsa4.html#2a8a324936
Ultima editare: