ÎNCHIS FETE XIOM VEGA EUROPE-AU SOSIT AZI

• Autor subiect Autor subiect tibi
  • Dată creare Dată creare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

tibi

Active Member
junior
Scor reacție
16
Vârstă
64
Locație
București
Desi in mod oficial ar fi trebuit sa soseasca in ianuarie,am reusit sa primesc acum urmatorul stoc , anul acesta.ROSU+NEGRU
XIOM VEGA PRO(SPIN+SPIN)-47,5 GRADE(TENERGY 05)-MAX-64 GRAME---------
grosime -2,0-64GRAME-------
[b]XIOM VEGA ASIA(SPIN+SPEED)[/b]-47,5 GRADE(TENERGY 64)-MAX-64 GRAME
grosime -2,0-62 GRAME
XIOM VEGA EUROPE(SPIN+CONTROL)-42,5 GRADE(TENERGY 64)-MAX-60 GRAME-
-2,0
Fetele au fost cantarite,
PRET -120 LEI/BUCATA
TRANSPORT-5 LEI
MULTUMESC
0728747067
Prima pereche rosu +negru a plecat la D-NUL DRAGOMIR-Galați-deeh fair-play ,primul pe lista

Re: FETE XIOM VEGA-AU SOSIT

pentru walker- a plecat fata xiom vega europe

Dan Tecuschi-BRASOV-am rezervat fata

Incepand cu luna Ianurie 2010.

D-le Tibi va rog, nu puteti sa ne descrieti caracteristicile fetelor Vega,cit la suta au fiecare, ma refer la speed,spin si control cu care putem juca mai aproape de masa sau la distanta.Va multumesc anticipat.

Am mai observat la buretele gumelor ca densitatea este un pic mai mica ( gaurele) ce influenta are asupra modului de lipire si absortie a buretelui la gumele Vega? Se pot lipi normal sau exista dificultatea de a lipi gumele pe lemn cu solutie pe baza de apa.

aici puteti gasi explicatii despre fiecare fata
astazi termin probele pentru fiecare fata si revin cu explicatii,in orice caz ca o prima impresie VEGA EUROPE-este fata care intra tot pe masa si aproape si departe de masa,mai ales la topspin din orice pozitie,este extraordinara.mingea are o mare precizie si putere
revin
fetele sunt probate pe lemne off+
http://www.maxiping.com/products.php?ca ... asc&page=3

Oare sa-mi para rau ca m-am grabit cu Baracuda??? :?: :shock:

N-are de ce sa-ti para rau...Baracuda e o super fata. Nu mai fi EJ ! :P :lol:
PS : poate sa ti-o confirme si domnul tibi, eu voi achizitiona tot Baracuda in curand, desi am la dispozitie mai multe optiuni printre care si asta din acest topic :D

Ei, normal ca nu-mi pare rau. In curand vreau sa-mi iau si pe rever tot baracuda. E exceptionala. Dar tot sunt curios sa testez si Vega. La cat de mult au fost laudate...

Dragomir Paul a spus:
Am primit paleta gata facuta si deja face senzatie pe aici ...
Vrem mai multe detalii, daca se poate. Multumim.

Sunt incantat si bucuros ca noile fete VEGA sunt pe maini bune si fac senzatii printre jucatori.
Cred ca si dibacia mainii spune multe...
Combinatia D-lui Dragomir este lemn XIOM - JAZZ - HISO HINOKI - (care este la oferta 150 lei, disponibil cu maner concav si drept)
FETE XIOM VEGA PRO max - 120 lei/buc. disponibile 2.0 si max si numai rosu.
Singura pereche rosu + negru se afla la D-nul Dragomir care a fost privilegiat din acest punct de vedere.
multumesc

'Unora le place... Jazzul'... :lol: ... de la Xiom :lol:

Grea decizie in a alege dintre cele 3 fete Vega, as face un clasament:
Nu se compara cu nici o fata '' veche'' OMEGA I, II.III, TRUE INNOVATION etc, sunt o noua creatie au multe elemente in plus cum ar fi carbonul din compozitie, au o viata dubla, rezistenta mare la uzura la fel ca si TENERGY si BARACUDA sunt ,,HIPER ELASTO'', burete celular si negru, toate acestea fac ca fetele sa fie interesante.
XIOM VEGA PRO-efect+efect
Dupa cum spune si numele este cea mai profesionala fata din aceasta colectie, este foarte buna la jocul de langa masa si de la semidistanta, este cea mai rapida, ideala pentu serviciu scurt si rapid, imprima un mare efect se preteaza pentru trasul drept si topspin
XIOM VEGA ASIA- efect + viteza
Desi are o strategie agresiva, nu este atat de rapida cum scrie, este mai putin controlabila, se foloseste mai mult la jocul de langa masa, seamana mult cu BRYCE-ul simplu, rapida dar fara efect si control.
XIOM VEGA EUROPE-efect +control
Se foloseste mai mult la semidistanta, este fff buna pentru topspin, ai senzatia ca mingea se duce acolo unde vrei deoarece are un mare control iti ofera siguranta si satisfactie.
Este foarte buna si pentru incepatori.
Fetele au fost probate pe lemne OFF+( Kreanga Carbon, XIOM POWER)
Aceste afirmatii sunt pareri personale, insa pot fi si alte pareri in functie de lemnul folosit.
Fetele se lipesc foarte bine, nu am avut probleme la lipitul cu apa, am folosit XIOM - I BOND, mai ales ca lemnul Kreanga este un lemn dificil(e foarte lucios), iar XIOM - POWER este lacuit.
Mie personal mi au placut VEGA PRO SI VEGA EUROPE, VEGA ASIA urmeaza sa o mai testez pe un lemn mai moale.
Multumesc

D- le Tibi va multumesc pentru expilcatiile date in functie de asta stim cu precizie ce setup sa folosim pentru incepatori cit si pentru avansati, eu joc un joc de atac si prefer topspinul si serviciile cu efect de aceea v-am rugat sa ne descrieti calitatile fetelor Vega. De aceea va rog retineti si pentru mine o pereche de Xiom Vega Pro MAX. si o solutie pe baza de apa pentru luna ianuarie.Inca odata va multumesc ptr.detalii. Calin de la Cluj.

am notat
multumesc

calin a spus:
D- le Tibi va multumesc pentru expilcatiile date in functie de asta stim cu precizie ce setup sa folosim pentru incepatori cit si pentru avansati, eu joc un joc de atac si prefer topspinul si serviciile cu efect de aceea v-am rugat sa ne descrieti calitatile fetelor Vega. De aceea va rog retineti si pentru mine o pereche de Xiom Vega Pro MAX. si o solutie pe baza de apa pentru luna ianuarie.Inca odata va multumesc ptr.detalii. Calin de la Cluj.
Caline, ce faci? Iti imbogatesti arsenalul? Chiar ma gandeam cum sa testez si eu fețele astea. Uite ca se gaseste posibilitatea... 😉
Oprotunistu' de mine...

De........da,da.

Re: FETE XIOM VEGA-vand

Re: FETE XIOM VEGA-vand

Explicatii despre cele 3 fete VEGA,au fost actualizate pe
www.xiomtt.com
multumesc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus