Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Feeling soft, din ce am vaz si dat nitel asa de proba la tibi... se aseamana cu omega III, majoritatea euro au feeling soft..zeta se simte mai hard nitel si omega II, omega I si omega III au feeling soft, ca viteza nu pot sa imi dau seama exact dar nu parea ca sare f tare fata de ex: vega pro sau asia.. vega euro era cea mai soft si mai normala din pct de vedere al vitezei si spin.flash a spus:Poate cineva sa compare din punct de vedere al vitezei Vega Europe cu Omega III euro sau Zeta Euro...am cautat pe site-ul xiom dar nu m-am lamurit inca...Poate fi Vega Europe de 2,0 mm o optiune pentru bh (as vrea ceva cu mult control dar care sa imi permita sa si atac...) ? Ce fel de feeling are ...soft, mid-soft si cam cat e de grea ? Multumesc .
Asta da , o opinie cu greutate as zice . Am vazut si eu ieri un Xiom Vega Pro. Burete relativ tare si cauciuc cu mult spin. Nu seamana cu un tensor ESN obisnuit, ci mai mult cu Nianmor sau Tenergy. Ori cu o kinezeasca imbunatatita.yodasory a spus:http://www.aussietabletennis.com.au/?Nav=News&news_id=441
http://www.youtube.com/watch?v=0LYUrMuQWysflash a spus:William Henzell e un om cu greutate intradevar in tenisul de masa ... e unul din preferatii mei chiar daca nu e acolo la varf, pentru ca foloseste fh si bh fara ezitare si in egala masura si joca cu aparatori de top de parca "materialele" sunt facute sa ii usureze sarcina :shifty: ...dar...William Henzell a mai facut niste review-uri f favorabile pt alte produse Xiom (posibil sa aiba un fel de contract cu ei, la fel cum avea Bryan Pace cu Bty) care nu s-au confirmat neaparat in cadrul comunitatii tt...nu neg faptul ca xiom vega pro ar fi o fata f buna (nici nu am apucat inca sa o probez).
..cu ce ati lipit fetele ?..manyaku88 a spus:am avut ocazia sa probez fetele Vega pro si Vega europe, ambele max, rosii
eu eram in cautare de fata pt rever buna la toate
am probat, boost tc, boost tp, t64, t05, t25, sonex jp gold, platin, platin soft, yasaka pryde, andro hexer etc etc lista poate continua , toate aveau mici hibe peste care nu am putut sa trec
cel mai bine m-am inteles cu platin dar dupa 2 sapt incepea sa devina din ce in ce mai uscata si dupa 1 luna deja era uzata si nu mai avea nici spin
am abordat fețele Vega f sceptic, pt ca sunt f exigent dar am fost placut surprins, in special de Europe, seamana cu Hexer si T64, dar e mai buna decat ambele (este parerea mea si desigur e posibil sa nu fiti d acord, depinde d stilul fiecaruia, asha ca va rog sa nu imi sariti in cap daca considerati o blasfemie ce am zis)
pt mine e mai buna, fata de T64 e un pic mai lenta, mai mult control, pot sa deschid usor cu ea, si are mai multe viteze, spre deosebire d tenergy, Hexer are cam aceeasi descriere dar cu Vega mi-a fost mai usor sa preiau scurt, sa blochez agresiv, e putin mai constanta, si la distanta de masa face fata cu brio
ca descriere generala, e medium ca duritate dar la joc pare mai moale decat este, are spin mai bun decat generatia tensor precedenta, nu este mai mare ca la tenergy 05 insa mai mult decat suficient, mai ales ca e mai prietenoasa si poti varia mult mai mult jocul decat cu 05, m-am simtit foarte bine si la preluare si la capac si la topspin, lucru pe care nu il pot spune despre nici un tenergy
varianta pro este mai tare un pic, cred ca are spin mai mare insa e mai specializata, e mai aproape de stilul 05, si nu mi-a placut pe BH, insa pe fh era mai ok, control mai mult decat tenergy insa sunt f multumit d 05fh, tine f mult, spin incredibil si atunci cand ratez sunt mai mult ca sigur ca e vina mea![]()
..ok, multumesc..manyaku88 a spus:tibi (dl gelu) mi-a recomandat acelasi lucru, sa lipesc de doua ori