Fetele chinezesti...blue sponge.

Este clar ca nu are nimeni acces la fețele cu care joaca galbejiti, nici macar Marco Freitas :D

Ultima editare:
Am avut si eu candva o fata Dhs Skyline Tg3 Blue Sponge. Prima data cand am lipit aceasta fata era pe un lemn proaspat achizitionat, desi ma obisnuiesc greu cu noile materiale, mi-am invins partenerul de antrenament 2 meciuri consecutiv cu 3-0.
Mi s-a parut o fata exceptionala, dar parca buretele s-a intarit la a 2 sau a 3 oara cand am jucat cu ea, deci trebuie tratata cu booster ca noi europenii sa putem juca cu ea in conditii normale si am renuntat la ea dintr-un rationament simplu.Am zis ca daca ma voi obisnui cu ea, nu voi face rost de o alta cand se uzeaza sau voi face rost si e foarte scumpa.

Nu merge la mine filmul! Referitor la fetele blue sponge dupa parerea mea sunt de departe cele mai bune fete de FH daca ai un stil de joc in forta si ai conditie fizica adecvata. Sunt de departe cele mai bune fete si la preluari de serve tari sau foarte spinoase pt ca au un control foarte bun! Ca sa poti juca cat mai eficient cu ele trebuie sa fi mereu in asa fel pozitionat ca sa poti lovi mingea tare si cu mana cat mai intinsa, punand in forta loviturii nu numai mana ci tot corpul asta bineinteles necesita un efort mai mare ca cu fetele euro japoneze.

Back
Sus