FINALA TURNEU NATIONAL ECHIPE SI DUBLU 2008 - "DAN LEORDA"

Re: FINALA TURNEU NATIONAL ECHIPE SI DUBLU 2008 - "DAN LEORDA"

imi cer scuze pentru faptul ca nu am pomenit de la inceput de efortul domnului kantor, a lui Rares si a celor care i-au ajutat... in momentul in care te implici in organizarea unui turneu ajungi sa intelegi mai bine eforturile si sacrificiile necesare pentru a organiza un turneu de acest nivel
multumiri domnului Kantor si lui Rares ... a fost un turneu reusit cu sau fara ajutorul primariei ... speram sa ne vedem si la anul
toate cele bune

felicitari pt campioni

felicitari pt campioni

felicitari baietilor din bucuresti pt rezultatul in sine dar mai ales pt jocul practicat ma uitam si gandinduma ca am jucat multi ani in div a chiar nivelul vostru este foarte ridicat si mai ales la dublu ar fi multe cupluri in tara care fac performanta pe care leati invinge.sunt curios ati facut careva de performanta,pt ca am auzit ca va antrenati cu seni,oancea si alti baieti de la pro auto care sunt campionii romaniei.am jucat cu alex c si imi pare bine ca a iesit un meci frumos si am pierdut la mustata compensand jocul frumos a lui alex cu experienta mea la servici pe care il stapanesc destul de bine.bafta in continuare.petrus

patraulea...am jucat noi meci ?? la simplu sau la dublu ? nu ai jucat cu cristi ? Cat despre ce ai auzit tu ..nu e adevarat...nu am jucat in viata mea cu baietii de la Pro Auto...eu nu am facut de performanta ...joc de 3 ani ....cand am renuntzat la paleta mea joola de 200 de mii :P ...cristi a jucat acum ceva ani prin divizie...si bogdan a facut cand era mic ...a avut niste rezultate la vremea respectiva la juniori....dar a facut si el pauza de 20 de ani ...pana acum 3 ani cand ne-am intalnit ..si am zis sa incepem sa jucam mai des...si uite asa ..s-a infiintzat asociatia sportiva Sport Kombat :))

mai Alex ati uitat ceva f. important.....sa-i multumiti lui Chistoc.....nu el va antreneaza, eu cel putin asa am auzit.....multe felicitari tie si echipei tale, sunteti f. seriosi si asta v-a adus la aceste rezulatate........Bafta! pe mai departe........ :D

Domnule Lica, cu respect, n-am uitat domnule (ne a felicitat), dar aceasta informatie era "strict secret", io nu stiu domnule cum sunteti asa bine informat dar lasati-ma sa va asigur de totala mea consideratiune, acum pot sa va spun ca am facut tot posibilul sa ascundem acest lucru, nedorind sa creem stari de angoasa adversarilor nostri..... Pe "Chistoc" alias Mihai Craioveanu, chiar ne prefaceam ca nu il cunoastem, la antrenamentele noastre din IDM, desigur...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sper, ca ve-ti continua sa ne impartasiti din informatiile Dvs, risipind, chiar si in acest mod, ceata in care se afla aceasta comunitate si poate, aura de mister care va inconjoara..... 8)
O zi placuta......
P.S. Multumim frumos pentru felicitari
bogdanel

lica ....craioveanu e prietenu nostru si vine cu noi si joaca si el ( mai ales la dublu)...nu te gandi ca ne antreneaza...teme..nebunii..pt ca nu e asa...ne-a mai dat sfaturi ce-i drept...din experientza lui, vrei tu sa-i multumesc aici ? Ca sa vezi si tu ? curiosule care esti ...iar pe bogdanel te rog sa-l scuzi pt ca e un baietzel mai rau si ironic...

Back
Sus