Orban Marius
organizator local
Se retrage Orban Marius open, Lugoj.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bună seara, nu credeam că veți fi așa mulți la primul turneu din 2024 și pentru acest lucru am luat o decizie care va afecta un pic spațiul de joc mărind numărul de mese și aș dori să vă bucurați de joc și întâlnirea noastră în noul an. Acesta va fi ultimul turneu organizat de noi cu 15 mese, dorim să vă oferim condiții optime de joc în viitor. Mulțumesc de înțelegere și mult succes
Rosoga Liviu se retrage de la HoBBY si se inscrie la Avansati
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corect cinstit de la cap coada !Asa ceva as dori sa observ si la cei sau cel ....,din COMITETUL :VIETII: care lasa sa curga fenomenul amaturistic si intervine prompt ,doar cand au interes direct. In rest nu observi de la ei doar IRONII ieftine si Arogante nedefinite in schimbul unei flexibilitati de moment si determinari corecte in aplicarea regulamentului de functionare...
Bună seara, nu credeam că veți fi așa mulți la primul turneu din 2024 și pentru acest lucru am luat o decizie care va afecta un pic spațiul de joc mărind numărul de mese și aș dori să vă bucurați de joc și întâlnirea noastră în noul an. Acesta va fi ultimul turneu organizat de noi cu 15 mese, dorim să vă oferim condiții optime de joc în viitor. Mulțumesc de înțelegere și mult succes
Salut Cristi!
De ce spui ca este ultimul turneu organizat de tine pe 15 mese, iar in viitor doresti sa oferi conditii optime?
Adica, la acest turneu pe 15 mese înghesuite, nu vor fi conditii optime de joc?
“Intreb pentru un prieten”, caruia ii place sa joace in conditii oprime…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daca e cu dorințe aș avea și eu ...
decât mai multe mese, mai bine să fie mese bune pe care să nu alunece efectul când dai servă cu underspin și să tot plece mingea ca și pe derdeluș... (Florești, Reghin, { la Sibiu am avut privilegiul sa joc pe mese cu blat subțire }
Am observat la câteva turnee importante în țară aceleași mese de 10 ani; nu am văzut o investiție în mese de tenis din nefericire, am văzut mese cu blat subțire (nici o treabă cu ITTF), sau să fi în țarcul de joc la 1m de o poartă de minifotbal.
Știu că e ușor a comenta, a arăta cu degetul dar consider că asta ne poate aduce progresul, și anume critica constructivă, menționarea neajunsurilor...
Cea mai comună problemă a sălilor e iluminatul necorespunzător, apoi lumina naturală care intră în sală...apoi mesele
Aici pot da un exemplu de urmat pentru toți încasatorii de taxă a.k.a Organizatorii de turnee; uitați-vă la Apahida de unde sa început și unde sa ajuns, s-au achiziționat reflectoare, s-au acoperit geamurile ca să fie condiții de tenis pentru toată lumea, nu doar pentru Elite, ci pentru toți.
De asemenea poate e doar un moft de-al meu în ceea ce privește sălile de joc cu parchet, mingea are o altă săritură față de sălile cu taraflex. (exemplul de la Mediaș unde s-au pus pătrățele decupate de taraflex sa rezolvat această problemă.)
Să nu fie cu supărare și să fie într-un ceas bun!
La mulți ani amaturiștilor!