Antal Denes
senior
World Table Tenis Day 2020
acesta este topicul.
Multumesc.
acesta este topicul.
Multumesc.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
... ceea ce s-a realizat a fost probabil rodul a multă muncă și nervi!
Eu văd lucrurile în felul următor: în perioada apariției epidemiei, când lucrurile se complicau de la o zi la alta, turneele nu mai erau sigure în ceea ce privește valabilitatea desfășurării, a apărut în mod normal o *epidemie emoțională* în cadrul comunității Amatur. După cum bine se știe, a survenit înghețarea activității sportive ....nu turnee .... nu antrenamente ...... și în cel mai puțin propice MOMENT d.p.d.v. emoțional pentru utilizatorii forumului, a apărut SCHIMBAREA. Nu era suficient cu noile probleme apărute din cauza epidemiei ...... Se verifică proverbul: O belea nu vine niciodată singură ....buna prieteni
nu am intrat prea des pe forum de cand cu pandemia asta /.dar noul format numi place !!
e prea ....nustiu cum sa zic ...nefamiliar ,neprietenos .rece ca pandemia asta !!
voua va place ?
Eu văd lucrurile în felul următor: în perioada apariției epidemiei, când lucrurile se complicau de la o zi la alta, turneele nu mai erau sigure în ceea ce privește valabilitatea desfășurării, a apărut în mod normal o *epidemie emoțională* în cadrul comunității Amatur. După cum bine se știe, a survenit înghețarea activității sportive ....nu turnee .... nu antrenamente ...... și în cel mai puțin propice MOMENT d.p.d.v. emoțional pentru utilizatorii forumului, a apărut SCHIMBAREA. Nu era suficient cu noile probleme apărute din cauza epidemiei ...... Se verifică proverbul: O belea nu vine niciodată singură ....
Deci ești împotriva libertății de exprimare .....păcat .....Nea Mihai eu cred că a fost cel mai bun moment pentru a face schimbările de pe forum. Probabil ar fi fost o avalanșă de comentarii negative cu motive de genul: nu s-a putut înscrie la un turneu, nu s-a găsit tabelul cu înscrieri, nu se văd grupele, nu se pot posta poze de la turneu, nu s-a putut retrage în termen. Și fiecăruia trebuia să i se dea un răspuns.
Eu văd lucrurile în felul următor: în perioada apariției epidemiei, când lucrurile se complicau de la o zi la alta, turneele nu mai erau sigure în ceea ce privește valabilitatea desfășurării, a apărut în mod normal o *epidemie emoțională* în cadrul comunității Amatur. După cum bine se știe, a survenit înghețarea activității sportive ....nu turnee .... nu antrenamente ...... și în cel mai puțin propice MOMENT d.p.d.v. emoțional pentru utilizatorii forumului, a apărut SCHIMBAREA. Nu era suficient cu noile probleme apărute din cauza epidemiei ...... Se verifică proverbul: O belea nu vine niciodată singură ....
Deci ești împotriva libertății de exprimare .....păcat .....