GAC GROUP 2012 ITTF World Tour Grand Finals,06 Dec 2012 - 09 Dec 2012, Hangzhou, CHN

Liu Shiwen-Ding Ning...4-2...si ce premii la sfarsit...104.000 $,respectiv 52.000$...plus la fiecare cate o masina...
Noi am ramas tot cu diplome din carton,completate cu o...carioca...ceva cupe(rebuturi de pe la cine stie ce fabrica...,de rebuturi...)si ceva...bani de tren...
...da' maine nu care cumva sa va impinga dracu' sa nu mergeti la vot...!!!,...trebuie alesi "meseriasii" viitorilor 4 ani...,"viitoarele si totodata...vechile talente"...
Maine dimineata de la 7.45(ora Romaniei),prima semifinala Xu Xin-Ma Lin si de la 9.15 a doua Wang Hao-Chuang C.(din Taipei)...probabil o finala chinezeasca si toti trei chinezii din semifinale cu priza penhold,doi dreptaci si un stangaci (Xu Xin).
Pronostic finala: Xu Xin-Wang Hao...4-2
Daca vreti puneti si voi alte pronosticuri de finala si scoruri...cel care castiga da o bere la toti:.Cum...?...treaba lui...
- - - Actualizat - - -
...a inceput prima semifinala...
- - - Actualizat - - -
...a inceput prima semifinala...1-0 pt. Xu Xin...
- - - Actualizat - - -
2-0...(jucatorii deranjati putin de "puii"de chinezi care fac un zgomot cam mare...)
- - - Actualizat - - -
2-1..,3-1 si 4-1...pt.Xu Xin...,Ma Lin a gresit mult,..doar cateva schimburi de mingi mai spectaculoase...publicul a deranjat foarte mult jucatorii.Xu Xin este in mare forma la fel ca si in meciul cu Joo Sae Hyuk.Este favoritul meu la castigarea finalei...
- - - Actualizat - - -
..a doua semifinala se joaca acum...
- - - Actualizat - - -
1-0 pt Wang Hao ... (11-4),cu siguranta Wang Hao va juca finala...

Ultima editare:
Joc bun facut de Wang Hao.., dar castigat nu cu putine emotii,jucatorul din Taipei castigand setul 3 si punind mari probleme in setul 6...
De la 12.30 finala Xu Xin- Wang Hao...4-2 zic eu la fel ca si ieri...
Nimeni niciun pronostic?

...s-a intins finala la dublu feminin peste ora programata a finalei masculine(12.30)...,scorul 3-3...,urmeaza setul decisiv...,4-3 pt.dublul din Singapore cu cel din Hong Kong(mi se pare ca la dublu China nu a avut echipa)...,jucatoarele de top ale Chinei au tintit locurile de frunte de la simplu...
...vin cei doi finalisti...,a venit si vremea lui Xu Xin...,daca-l va "lasa"Wang Hao...,dragonul rosu(Xu Xin),impotriva celui negru(Wang Hao)...4-2...zic eu...
...3-0 deja pt.Xu Xin..., Wang Hao nu gaseste raspuns la topspinurile de forhend ale lui Xu pe coltul sau rever...,la fel a patit si Ma Lin, si Joo Sae Hyuk...

Ultima editare:
4-0...Wang Hao a fost demolat pur si simplu de Xu Xin.Vechiul val incepe sa apuna(Wang Liquin,Wang Hao,Ma Lin)...si celor doi din fruntea ierarhiei mondiale...Zhang Jike si Ma Long,li se adauga de acum Xu Xin...
Am gresit si eu pronosticul la fel ca si ceilalti care au postat...,nu am cui sa dau o bere,nici de la cine sa o primesc...:(
...aceleasi premii(grozave...52.000 $,respectiv 104.000 $ si cate o masina...) ca si la festivitatea de premiere feminina...,cum de nu au participat oare Zhang Jike si Ma Long la acest concurs?

Ultima editare:
In finala masculina : XU Xin - WANG Hao = 4-0 (11-8,11-7,11-6,11-7) Xu Xin castiga 104.000 usd iar Wang Hao 52.000 usd.
In finala feminina: LIU Shiwen - DING Ning = 4-2 (9-11, 7-11, 11-9, 11-1, 11-7, 11-7)
In finala U21 masc: FRANZISKA Patrik - ALAMIYAN Noshrad = 4-1 (11-4, 14-12, 9-11, 11-5, 11-6)
In finala U21 fem : ISHIKAWA Kazumi - CHEN Szu-Yu = 4-1 (12-14, 12-10, 12-10, 11-6, 11-5)
De ramarcat imensul poster cu Samara din spatele podiumului la festivitatea de premiere.

Primi si primele, clasati[e] amendati sa conduca si cate o masina noua,dar cu locurile 3 si 4 ce s-a intaplat,podiumul realizat doar pentru doua locuri ?:roll:
N-am mai vazut asa ceva la nici o competitie !:crazy:

De acord cu tine,Wang de la incalzire a intrat cu un aer de superioritate nemeritata si primul set a incercat niste artifici cu care a incercat sa-l derajeze pe Xu X. dar acesta si-a vazut de joc castigand primele 2 seturi,iar lui Hao i-a cazut fata,sincer ma asteptam la mai mult.

De curiozitate, a remarcat cineva, intamplator, cu ce lemn a jucat Samara la acest turneu?

Dupa ce am vazut finala fetelor cea a baietilor a parut una a veteranilor, mai bine le dadea premiile in taloane de pensie.

Back
Sus