GAC GROUP 2012 World Tour, Hungarian Open, ,17 Jan 2012 - 21 Jan 2012, Budapest, HUN

Si putin mai atent, castiga Ma Long. 4-3 pt. Ma Long
---------- Post added 21.01.2012 at 18:41 ----------
N-a fost in forma de varf, dar a castigat si este din nou CAMPION!!! Brava Ma Long!!!

Nu a fost in forma Ma Long dar a avut rabdare ai a pus pe masa majoritatea mingilor , a mers mult pe greseala adversarului

Acum finala la Cadeti!!!

Acum finala la Cadeti!!!

Se transmite Live pe ITTF.com
---------- Post added 22.01.2012 at 16:07 ----------
http://www.ittf.com/ittv/ -aici intrati pt vizionarea ei!!!
---------- Post added 22.01.2012 at 16:12 ----------
Intrati la junior events!!!
---------- Post added 22.01.2012 at 17:23 ----------
Si cadetii joaca destul de bine!!

Si putin mai atent, castiga Ma Long. 4-3 pt. Ma Long

---------- Post added 21.01.2012 at 18:41 ----------

N-a fost in forma de varf, dar a castigat si este din nou CAMPION!!! Brava Ma Long!!!

Super tenis!
In lumina acestui rezultat ne putem da seama de PERFORMANTA lui Adrian.Nu e la indemana oricui sa intre in primii 4 la un asemenea turneu!Bravo Adi Crisan,ne-ai umplut inimile de bucurie si speranta!

Adi a jucat bine tot turneul si zic ca a meritat sa ajunga in semifinala. Cei care au fost in sala ( romani) l-au ajutat cat au putut si au fost rasplatiti prin prestatia lui. Bravo!

ar fi super daca cei care au fost in sala si am numarat numai eu mai bine de 18 romani sa mai posteze aici din pozele pe care le-au facut.. oricum atmosfera din sala a fost cu totul si cu totul superincurajatoare pentru Adrian Crisan !

salutari! unde gasesc si eu tabloul de joc cu eliminarile din fazele preliminare, acele ramificatii de jocuri pana la finala masculina?

Back
Sus