Se retrageSe retrage
Delibaltov Gennadii, Moldova-Cazaclia, Hobby
Stratiev Ivan, Moldova-Cazaclia, Hobby
Nicolaev Valerii, Moldova-Cazaclia, Avansati
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Se retrageSe retrage
Delibaltov Gennadii, Moldova-Cazaclia, Hobby
Stratiev Ivan, Moldova-Cazaclia, Hobby
4.1.9. Participanții la turnee trebuie să cunoască regulamentul AmaTur și implicit să îl respecte.Bună seara ,
Pe prima pagina scrie ca ultima retragere h/a este vineri 15 mai si acum vad ca sunt penalizat. Unde este greșeala?
1 Prima greșeală, nu este greșeală. 2.A doua greșeală, este greșeala (omenească). 3.Participantul,a citit cu atenție și s-a retras în termenul de timp din anunț (nu avea de unde să știe, că anunțul este eronat). 4.În concluzie,nu poate fi sancționat. 5....dacă mai există omenie și respect pentru participanți.4.1.9. Participanții la turnee trebuie să cunoască regulamentul AmaTur și implicit să îl respecte.
Aici ar fi o greșeală și cea de-a doua greșeală ar fi că organizatorul a omis să pună tot paragraful din regulament (probabil a crezut că toată lumea știe deja) care sună așa:
4.4.1. Penalizarea retragerilor
- retragerea jucătorilor înainte de termenul de intrare în vigoare a penalizărilor - 0 puncte;
- retragerea jucătorilor după ziua de luni orele 21:00 (R1) - 1 punct penalizare;
- retragerea jucătorilor cu mai puțin de 36 de ore înainte de începerea concursului (joi orele 21:00 respectiv vineri orele 21:00) (R2) - 2 puncte de penalizare;
- absență nemotivată (N) - 3 puncte de penalizare.
Îmi cer scuze domn profesor, am remediat "greșeala"1 Prima greșeală, nu este greșeală. 2.A doua greșeală, este greșeala (omenească). 3.Participantul,a citit cu atenție și s-a retras în termenul de timp din anunț (nu avea de unde să știe, că anunțul este eronat). 4.În concluzie,nu poate fi sancționat. 5....dacă mai există omenie și respect pentru participanți.
Foarte frumos. Nici nu mă așteptam la altceva !Îmi cer scuze domn profesor, am remediat "greșeala"![]()
4.1.9. Participanții la turnee trebuie să cunoască regulamentul AmaTur și implicit să îl respecte.
Aici ar fi o "greșeală" (...)
1 Prima greșeală, nu este greșeală. 2.A doua greșeală, este greșeala (omenească). 3.Participantul,a citit cu atenție și s-a retras în termenul de timp din anunț (nu avea de unde să știe, că anunțul este eronat). 4.În concluzie,nu poate fi sancționat. (...)