www.sansabuzoiana.ro/sport.html?aid=120 ... 0de%20masa
Citind acest articol eu trag urmatoarele concluzii :
-sint convis ca nu dinu mircea a ales Buzăul ca loc de desfasurare a cantonamentului
- dinu mircea va reveni la Buzău ( atentie , el este buzoian get-beget ) cu prilejul meciurilor din Liga Europeana , dar uita sa spuna in ce calitate ( antrenor , organizator , spectator , etc. )
- "... dinu are ca principal obiectiv la acest campionat formarea unei echipe care peste doi ani sa obtina un numar cit mai mare de medalii " Ca sa nu poate fi tras la raspundere pentru esecuri lui dinu mircea i se pun obiective indepartate , uitindu-se ca de doi ani lotul de juniori pe care il conduce a obtinut numai rezultate proaste ! De ce acum doi ani nu a avut acelasiOBIECTIV ?

Din componenta echipei care a participat la Europene numai Sargu mai are doi ani de juniorat !!! ( de ce nu a luat in lot minicadetii ? )
- Pingpong are dreptate , Petrescu a incurcat sosotelile , pentru ca dinu mircea primise "BILETELUL " cu echipa de mult timp ! Si la cit de inteligent este dinu mircea ( orice s-ar spune , este un timp destept , dar IQ -ul il foloseste in proportie de 101 % numai in interes personal ) sint convins ca de doi ani pastreaza in seif toate "BILETELELE " primite pentru a avea DOVADA ca sa se mai poata uita vreodata in ochii propriului elev, Ovidiu Ionescu ! Nu pot sa uit niciodata celebrele cuvinte spuse de nea Vasile Fodoran " PATURICA , TE-A FACUT iONESCU OVIDIU ANTRENOR ! "
- noi locuim la 854 metri de Sala Sporturilor unde s-a desfasurat acest cantonament . Fiul meu a asteptat sa se intimple o minune ca sa poata fi chemat la Lot ! ( de fapt , de doi ani asteapta ) Nu s-a intimplat ! Mai mult , nu a fost chemat la sala nici ca partener ( tocmai venise din Danemarca unde se pregatise cu lotul acestei tari ! ) , nici ca orice altceva ! Putina lume stie ca numele de Ionescu Ovidiu este un nume interzis in Buzău ! Autorul acestui articol nu aminteste nimic de un buzoian adevarat , dinu mircea nici atit ! De doi ani de zile , ziaristii buzoieni, care in trecut mai intii puneau poza lui ovidiu in ziar , si apoi faceau articolul , n-au mai amintit nimic de un fost jucator de tenis de masă din acest oras , de N ori medaliat la Nationale , medaliat la open-ri si BRONZ LA EUROPENE ! Explicatia e simpla : la B 90 se bea si se maninca bine ! Nu poti rata o masa dupa meciurile din Liga Europeana care se desfasoara la Buzău !
P.S. Stiu ca un nume proriu ca dinu mircea se scrie cu litere mari dar , cind vreau sa scriu corect , mi se blocheaza calculatorul ! Despre lucrurile bune care le-a facut acest antrenor pentru fiul meu , dar si despre tot ce I-A FACUT in ultimii doi ani as vrea sa scriu odata...