Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Pretul unui bilet sper sa fie cat mai mic cu putinta. Inca nu stiu exact care va fi. Da... sambata ar fi fost mult mai bine, dar 19 mai a fost singura data disponibila in care ii puteam aduce pe cei doi mari campioni in Romania (luand in calcul ca si inainte si dupa showul de la Bistrița au programate alte spectacole in Europa si din 23 mai incep si Campionatele Mondiale la Moscova).Hades a spus:Pretul unui bilet cat este? Am vazut ca 19 mai o sa fie miercuri, sambata era mult mai bine![]()
Hristos a Inviat !lica a spus:BRAVO!!!!!!!!!!!!!SI LUI aDY SI TIE rAZVANE...............
Pai nu au inca doi ani ca ieri, amandoi au jucat in liga germana.george a spus:pai nu au minim doi ani de cand s-au lasat?!?![]()
asadar, au drept de joc in Amatour! :wink:
Miercuri ma intalnesc cu Florin la sala si stabilim detaliile. In orice caz cred ca va fi un turneu care sa inceapa dimineata si sa se termine cel tarziu la ora 17-17:30.harciu a spus:Ar veni si baimarenii...cand aflam detalii despre bilete? Daca o sa fie si turneu, va fi de dimineata? Sa stim daca ne luam liber toata ziua sau numai jumatate.
Cu siguranta dupa spectacol va fi o sesiune de poze si autografe.harciu a spus:Avem si sansa sa dam mana cu Waldner, sa-i cerem un autograf?