Galaxia Campionilor - un show oferit de TT-Shop

rasvan

maestru
afismic.gif

Mai multe detalii am sa postez pe www.tt-shop.ro si aici pe forum deindata ce o sa revin in tara.

Re: Galaxia Campionilor - un show oferit de TT-Shop

Super ideea,am si eu o intreabare daca de poate.
Daca tot vin pana acolo,pot sa schimb cateva mingi cu Nea` Waldner?

Pretul unui bilet cat este? Am vazut ca 19 mai o sa fie miercuri, sambata era mult mai bine :)

Hades a spus:
Pretul unui bilet cat este? Am vazut ca 19 mai o sa fie miercuri, sambata era mult mai bine :)
Pretul unui bilet sper sa fie cat mai mic cu putinta. Inca nu stiu exact care va fi. Da... sambata ar fi fost mult mai bine, dar 19 mai a fost singura data disponibila in care ii puteam aduce pe cei doi mari campioni in Romania (luand in calcul ca si inainte si dupa showul de la Bistrița au programate alte spectacole in Europa si din 23 mai incep si Campionatele Mondiale la Moscova).

lica a spus:
BRAVO!!!!!!!!!!!!!SI LUI aDY SI TIE rAZVANE...............
Hristos a Inviat !
Multumim. Sa asteptam sa se termine si sa vedem ca a iesit ceva foarte tare si apoi puteti sa ne felicitati... oricum sper ca ajungeti la Bistrița.

100%, n-am cum sa pierd asemenea ocazie ...... si pe calc. m-as uita neintrerupt la waldner, ce facea el era ARTA, nu tenis de masă ........

nu puteti organiza , in acea zi , macar un B ? sa jucam si ceva tenis daca mergem pana acolo ?

Ii puteti lasa pe Waldner si Persson in turneul B dar evident in afara concursului :D

pai nu au minim doi ani de cand s-au lasat?!? :)
asadar, au drept de joc in Amatour! :wink:

N-o sa fie favoriti, ca nu figureaza in clasament, asa ca ar putea cadea impreuna in al doilea tur eliminatoriu. Cineva va juca finala cu unul din ei! :) :thumbup:

george a spus:
pai nu au minim doi ani de cand s-au lasat?!? :)
asadar, au drept de joc in Amatour! :wink:
Pai nu au inca doi ani ca ieri, amandoi au jucat in liga germana.

Pana la urma cred ca se va organiza si un turneu B pentru cei care pot sa participe intr-o zi de miercuri, ramane sa stabilim detaliile zilele urmatoare.

Ar veni si baimarenii...cand aflam detalii despre bilete? Daca o sa fie si turneu, va fi de dimineata? Sa stim daca ne luam liber toata ziua sau numai jumatate.

harciu a spus:
Ar veni si baimarenii...cand aflam detalii despre bilete? Daca o sa fie si turneu, va fi de dimineata? Sa stim daca ne luam liber toata ziua sau numai jumatate.
Miercuri ma intalnesc cu Florin la sala si stabilim detaliile. In orice caz cred ca va fi un turneu care sa inceapa dimineata si sa se termine cel tarziu la ora 17-17:30.
Mai sunt cateva detalii de pus la punct care saptamana asta sper sa se lamureasca iar de lunea viitoare vor fi puse in vanzare si biletele si vor fi editate brosurile si afisele oficiale.

Avem si sansa sa dam mana cu Waldner, sa-i cerem un autograf?

O trecut 19 si nici o veste...asteptam detalii si bilete !

De aici puteti procura biletele: http://www.tt-shop.ro/index.php?ww=show&filter1=NRPROD&val1=28&filter2=&val2=&filter3=&val3=
sau la nr. de telefon 0721-223501 - Rasvan Crisan
Aici gasiti detalii despre acest eveniment: http://www.tt-shop.ro/index.php?ww=galaxiacampionilor
In urma discutiilor avute cu Florin Apian si cu Dan Bodeanu pe 19 mai va avea loc in Sala Olimpica a CSM din Bistrița un concurs OPEN si unul AMATORI, castigatorii celor doua turnee urmand sa joace cate un set cu Waldner (OPEN) si unul cu Persson (AMATORI) in cadrul spectacolului Galaxia Campionilor.
Detalii despre turneu o sa posteze Florin.

Felicitari pentru acesta initiativa mai ales faptul ca vor putea juca cei care castiga cu acesti doi mari campioni!
Unde putem afla cate si daca mai sunt disponibile bilete intr-o anumita zona? De exemplu eu as vrea sa achizitionez de pe site bilete.

Back
Sus