Re: Galaxia Campionilor - un show oferit de TT-Shop
Si a trecut si ziua de 19 mai 2010... este o zi care pentru mine cel putin va fi reperul in ceea ce voi face de acum incolo cu TT-Shop.
Scuze pentru "inactivitatea" mea din ultimele zile... dar am asteptat sa treaca putin timpul si sa vad daca sentimentele mele legate de acest spectacol raman la fel de puternice... Pana acum se pare ca da... si sper ca si de acum inainte sa ramana amintirile nemaipomenite pe are le am legate de acest eveniment.
Fiind primul spectacol de acest gen pe care l-am organizat... imi asum greselile facute... pe viitor am sa incerc sa nu le repet... cu siguranta voi face altele.
Ca la orice reusita... pentru ca eu o consider cel putin o reusita personala... doresc sa multumesc d-lor Gheorghe Bozga si Raoul Zanca (directorul DSJBN) pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat in pregatirea evenimentului de miercuri.
De asemenea vreau sa multumesc si familiei mele, care stiu ca citeste acest forum :wink: , ca m-a "suportat" in ultimele 4 saptamani... sau mai bine zis ca nu m-a suportat tinand cont de orele mici la care am ajuns acasa.
Si, nu in ultimul rand, doresc sa va multumesc voua pentru atmosfera extraordinara pe care ati creat-o pe durata intregii zile. Atat la concursurile de dimineata unde din pacate nu am putut sta atat cat mi-as fi dorit, cat si la spectacolul in sine, ati dat dovada ca sunteti un public european (lucru remarcat de Waldner). Am revazut inregistrarea showului si inca mi se pare ca nu a fost adevarat ceea ce s-a intamplat la Polivalenta din Bistrița. Ati dovedit ca, desi spectacolul a fost programat la mijlocul saptamanii, dragostea fata de acest sport nu are margini. Am fost in sala cca 700 de oameni... iar atmosfera a fost incredibila.
Aaa... si sa nu uit... ii multumesc si lui Florin Apian pentru ca si-a rapit din timp pentru a organiza cele doua turnee de dimineata.
...
Daca stau sa recitesc ce am scris mai sus... parca as fi castigat Oscarul.
...
Mai am o mare rugaminte tuturor celor care au fost la Bistrița. Vreau sa fac o MEGA galerie foto si video cu tot ceea ce s-a intamplat miercuri la Bistrița. Asa ca va rog sa-mi trimiteti poze, inregistrari etc de acolo.
...
De saptamana asta sper sa reusesc sa scot si un CD cu Galaxia Campionilor.
...
Legat de ceea ce va fi in viitor legat de Galaxia Campionilor... deja am inceput negocieri de a aduce in Romania si alte superstaruri din lumea tenisului de masa. Bistrița a fost inceputul. Vrem sa facem aceste spectacole in cat mai multe orase din Romania. Deindata ce voi avea certitudini va voi anunta.
...
Si ca sa nu o dau in telenovele ma opresc.
...
AMATUR = RESPECT :clap: