Ieri a sosit coletul. Comandat pe un site din SUA, trimis in 3 dec. și sosit la Cluj în 17 dec.
Fața e ambalat? frumos, în pachet vidat. Am luat Galaxy Mars V2, roșie, 2.3 mm, duritate 37. 16$.
Probleme de calitate specifice fețelor chinezești sau am fost eu un pic ghinionist pt că pe fața sunt ceva pete care seam?n? cu cele l?sate de lipiciul care ajunge pe cauciuc, numai ca nu e de la lipici. Buretele are culoarea la fel ca și Tenergy dar porii sunt mai mici.
Am lipit-o cu un strat generos de Joola X glue.
Azi am jucat 2 ore cu ea, mai mult pe fh, pe TBS iar pe bh aveam Tenergy64 (a c?rui clon? spun chinezii/distribuitorii că ar fi). Bineînțeles că nu e ca Tenergy64 dar e o faț? foarte buna la prețul asta. Viteza e cam 75% faț? de Tenergy64, agaț? mingea foarte bine și e foarte bun? la topspin. Când m? îndep?rtam de masă trebuia să forțez un pic dar are forț? de aruncare suficient?. Pe bh, datorit? vitezei mai mici decât la Tenergy, îmi d?dea impresia că pot controla mingea foarte bine. Servele le-am executat f?r? probleme.
La lovituri drepte suna ciudat, parca mingea era spart?. La loviturile executate cu paleta înclinat?, ca la topsin nu mai suna asa. Un coleg care a dat câteva mingi cu ea a spus că e tare (adic? nu e așa moale ca Tenergy sau Xiom Vega ale lui). Eu am remarcat doar că nu e așa elastic? ca și Tenergy.
Pot spune că am jucat f?r? probleme cu noua faț?, f?r? să fiu deranjat, f?r? să am impresia că trebuie să fac ceva ajust?ri semnificative.
Pun câteva poze cu fața în stare nou?. Apoi în timp o să mai adaug poze ca să compar uzura.