Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Cu siguranta depasesc 1000€/ luna aceste deplasari! Felicitari Globe troter/ sa ne revedem sanatosi!Felicitări domnule Stoicescu pentru pasiunea pentru acest sport și pentru spiritul de competiție de care dați dovadă.
Cred că domnul Stoicescu ar trebui scutit de plata taxei de participare la următoarele 100 de turnee. Dacă facem un calcul aproximativ, dl. Stoicescu a plătit de la începutul anului taxe de participare de cca. 4000 RON. Dacă mai adăugăm și cheltuielile cu deplasarea/cazarea/mesele la turnee, cu siguranță cheltuielile depășesc 10.000 RON, ceea ce înseamnă aproape 1000 RON lunar. Câți dintre noi investim lunar această sumă în tenisul de masă?
Domnilor organizatori de turnee, este o onoare să îl aveți pe dl. Stoicescu pe lista de participanți. Nu îi mai percepeți taxă de participare!
Felicitări nea Gigi sunteți de apreciat, la turneul de la Săveni mi-ați arătat și mijlocul de transport cu care strabateti toată țara, să fiți sănătos să ajungeți la cât mai multe turnee, apropo la toate turneele care le voi organiza eu veți fi scutit de taxă!
Dacă luăm în calcul timpul de joc și timpul de șofat pe minunatele străzi ale patriei, putem trage concluzia că domnul Stoicescu este mai mult pasionat de automobilism. Felicitări!
Pentru performanta sa, dl. Stoiescu trebuie felicitat, si dat exemplu.
Elucubratii ca cele de mai sus nu au treaba cu tenisul de masa, defapt cu nici un sport. Snobism nu cred ca e, doar o banala invidie.(In logica de mai sus Usain Bolt care pentru 10 sec de alergat facea probabil zeci de ore cu avioanele era mai pasionat de aviatie decat de atletism).
Câte turnee ai pentru a putea judeca despre ceea ce vorbesc? Ca să nu mai zic de vocabular.
Fără supărare și cu tot respectul pentru acest domn, dar cum poate participa la trei turnee într o zi? S a descoperit teleportarea și nu sunt eu la curent?