GHEORGHE STOICESCU: AmaTur - Hall of Fame

Felicitări domnule Stoicescu pentru pasiunea pentru acest sport și pentru spiritul de competiție de care dați dovadă.

Cred că domnul Stoicescu ar trebui scutit de plata taxei de participare la următoarele 100 de turnee. Dacă facem un calcul aproximativ, dl. Stoicescu a plătit de la începutul anului taxe de participare de cca. 4000 RON. Dacă mai adăugăm și cheltuielile cu deplasarea/cazarea/mesele la turnee, cu siguranță cheltuielile depășesc 10.000 RON, ceea ce înseamnă aproape 1000 RON lunar. Câți dintre noi investim lunar această sumă în tenisul de masă?

Domnilor organizatori de turnee, este o onoare să îl aveți pe dl. Stoicescu pe lista de participanți. Nu îi mai percepeți taxă de participare!

Felicitări domnule Stoicescu pentru pasiunea pentru acest sport și pentru spiritul de competiție de care dați dovadă.

Cred că domnul Stoicescu ar trebui scutit de plata taxei de participare la următoarele 100 de turnee. Dacă facem un calcul aproximativ, dl. Stoicescu a plătit de la începutul anului taxe de participare de cca. 4000 RON. Dacă mai adăugăm și cheltuielile cu deplasarea/cazarea/mesele la turnee, cu siguranță cheltuielile depășesc 10.000 RON, ceea ce înseamnă aproape 1000 RON lunar. Câți dintre noi investim lunar această sumă în tenisul de masă?

Domnilor organizatori de turnee, este o onoare să îl aveți pe dl. Stoicescu pe lista de participanți. Nu îi mai percepeți taxă de participare!
Cu siguranta depasesc 1000€/ luna aceste deplasari! Felicitari Globe troter/ sa ne revedem sanatosi!

Felicitări nea Gigi sunteți de apreciat, la turneul de la Săveni mi-ați arătat și mijlocul de transport cu care strabateti toată țara, să fiți sănătos să ajungeți la cât mai multe turnee, apropo la toate turneele care le voi organiza eu veți fi scutit de taxă!

Dacă luăm în calcul timpul de joc și timpul de șofat pe minunatele străzi ale patriei, putem trage concluzia că domnul Stoicescu este mai mult pasionat de automobilism. Felicitări!

Pentru performanta sa, dl. Stoiescu trebuie felicitat, si dat exemplu.

Elucubratii ca cele de mai sus nu au treaba cu tenisul de masa, defapt cu nici un sport. Snobism nu cred ca e, doar o banala invidie.(In logica de mai sus Usain Bolt care pentru 10 sec de alergat facea probabil zeci de ore cu avioanele era mai pasionat de aviatie decat de atletism).

Pentru performanta sa, dl. Stoiescu trebuie felicitat, si dat exemplu.

Elucubratii ca cele de mai sus nu au treaba cu tenisul de masa, defapt cu nici un sport. Snobism nu cred ca e, doar o banala invidie.(In logica de mai sus Usain Bolt care pentru 10 sec de alergat facea probabil zeci de ore cu avioanele era mai pasionat de aviatie decat de atletism).

Câte turnee ai pentru a putea judeca despre ceea ce vorbesc? Ca să nu mai zic de vocabular.

Câte turnee ai pentru a putea judeca despre ceea ce vorbesc? Ca să nu mai zic de vocabular.

Din pacate am luat paleta in mana prima data, dupa 40 ani asa ca abia m-a apropii de 200 turnee, insa asta nu inseamna ca nu pot aprecia efortul depus de dl. Soicescu care intr-un an a facut mai mult de jumate din cate turnee am facut eu in 10 si nu sesizez cand cineva ia la bascalie o performanta la care majoritatea jucatorilor doar viseaza.

Felicitări, nea Gigi ! Țin însă să subliniez ca nu ai înțeles mare lucru din acest circuit . 4 e mult superior acestei 100 ( fac referire la cel mai " inalt" scaun din Amatur ) . Și penibilul nu se oprește aici , în trei ani ( domnu respectiv ) a acumulat ...9 participări!!!!!:wtf:

Fără supărare și cu tot respectul pentru acest domn, dar cum poate participa la trei turnee într o zi? S a descoperit teleportarea și nu sunt eu la curent?

Fără supărare și cu tot respectul pentru acest domn, dar cum poate participa la trei turnee într o zi? S a descoperit teleportarea și nu sunt eu la curent?

Salut! Remus te asigur ca domnul Stoicescu chiar a participat la toate turneele ce sunt trecute la pagina personala din clasament.Desi sunt trecute generic sa zicem ''5 martie 2022'' cele 3 turnee s au desfasurat 2 din ele pe 5 martie iar al 3 lea s a desfasurat pe data de 6 martie 2022(Ocna Mures).Cele 2 turnee desfasurate pe data de 5 martie 2022 au avut ore de desfasurare diferite -la Pitesti s a inceput turneul de dimineata 09.30 iar la Bucuresti s a inceput turneul dupa masa la ora 15.30 asa ca a fost timp suficient sa joace la Pitesti si dupa sa ajunga si la Bucuresti pentru celalalt turneu.Deci in concluzie se poate.

25. Ocna Mures - 05 mar 2022
Loc 63 - 71 0v gr.inf. * Avansati * --- 6p
24. Bucuresti - 05 mar 2022
Loc 5 - 8 * Hobby * --- 8.1p
23. Pitesti - 05 mar 2022
Loc 9 - 16 * A+H * --- 12.5p

Daca vei verifica si celelalte turnee(mai sunt zile cu cate 3 turnee) vei vedea ca exista aceeasi explicatie.​

Back
Sus