Rus Teofil
junior
Vă mulțumesc frumos pentru felicitări
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Felicitări Rus Teofil, Rakosi Istvan si Păcurar Teodor!!!![]()
Felicitări Teo!!! Amândoi![]()
Felicitari Teo !
Amândoi![]()
Felicitări Rus Teofil, Rakosi Istvan si Păcurar Teodor!!!![]()
Multumim organizatorilor pentru calitatea organizarii si desfasurarii concursului de la Gherla.
Ca sa lamurim aspectul legat de conflictul cu dl Pop Dan -Dej , prin care tinem sa subliniem ca organizatorii NU au avut nici o vina,mentionam:
In timpul competitiei , mai precis grupe superioare masa 16 , " domnul Pop "inainte sa inceapa meciul cu unul dintre copii pe care am inteles ca ii antreneaza, a luat paleta sotului meu Tegzes -fara sa fie concurent si mai ales fara sa ceara voie si s-a dus la masa organizatorilor. Intrebat cu ce drept , s-a exprimat ca asa vrea. Normal si legal era sa ceara sotului meu voie sau sa ii ceara sa mearga impreuna la masa organizatorilor. Cei prezenti in sala care au jucat cu sotul meu, pot confirma ca au cerut sa vada paleta si nu a existat nici un refuz. La inapoiere l-am solicitat sa ne prezinte carnetul de antrenor ca sa justifice comportamentul si a refuzat. A raspuns ca el organizeaza concursuri la Dej si stie ce face. Domnule Dan, daca organizati concursuri- cum se face ca nu stiti care fete sunt omologate si care nu si ati avut nevoie de ajutorul organizatorului- dl Darlea??? Ce faceti dle Dan in momentul in care aveti o situatie similara in timpul unei competitii? Cui cereti ajutorul ?
Si nu in ultimul rand , ce exemplu dati copiilor pe care ii antrenati? Copii care spre cinstea lor si a parintilor lor au avut de-a lungul competitiei un comportament ireprosabil
Nu stiu ce martori aveti dle Dan ca sotul meu a injurat- nu face niciodata acest lucru , sigur nu o sa se apuce la 61 de ani. Ca a ridicat vocea dupa modul in csre v-ti comportat e si normal. 'In schimb daca dvs aveti msrtori-noi sigur avem cum ati spus ca daca ati avea un pistol l-ati impusca.
Dar este deja un lucru adiacent. Nefiind primii sau ultimii concurenti cu care aveti probleme, noi va rugam sa lasati concurentii sa joace, fiindca daca nu ar face-o de placere nu ar investi bani in drum..in taxa.).90% din participanti-mai ale noi si altii asemenea noua,la varsta noastra- venim de dragul de a juca...pentru miscare, socializare, pentru sportul in sine.Pentru cei tineri , poate fi viitorul lor.
ideea este ca va acceptam scuzele.
Nr | Nume si prenume - Localitate | 1 | 2 | 3 | 4 | V | LOC |
1 | PACURAR TEODOR - Gherla | 3-0 | 3-1 | 3-0 | 3 | 1 | |
2 | ZALAR MARIAN - Tarnaveni | 0-3 | 3-1 | 3-0 | 2 | 2 | |
3 | HALASZ LORANT - Satu Mare | 1-3 | 1-3 | 0 | |||
4 | VULPESCU EMANUEL - Caianu Mic | 0-3 | 0-3 | 0 |