AmaTur: Turneu B Giurgiu - 08.09.2018

Mulțumim tuturor pentru aprecieri!
Depinde numai de el, sper să-l țină cât mai mult pasiunea pentru sportul ăsta ☺

Felicitări Vlăduț!!! ����️����️��

Felicitări Cornele pentru turneu și pentru gestul minunat pe care l-ai facut.A meritat chiar dacă am jucat accidentat. :star:

Felicitări Cornele pentru turneu și pentru gestul minunat pe care l-ai facut.A meritat chiar dacă am jucat accidentat. :star:

Multumesc Danut, o sa il mai repet pentru ca sunt acolo niste copii minunati care merita ajutati si incurajati. Il felicit pe d-l Corbu pentru ce a reusit cu acesti copii.

Multumesc lui Lucian pentru fotografii.

Ultima editare:
Dacă la 9 ani câștigă turneu după turneu culminând cu câștigarea unui turneu de Elite plus Open, Vlăduț va ajunge un mare jucător,sper să-l vadă cine trebuie . FELICITARI VLAD
Daca este deja legitimat undeva, sigur trebuie sa ajunga...de nationala!

Dane ce naiba mi au pus ăștia in bere omule/nu mai vad bine /iata citesc clasamentul elite / open dar de la coada la cap/ vad că ești pe locul 2:loyal:
:apple:

Ma timpitule ,aveam piciorul cat lubenita sau cit capul tau de umflat(mi-a fost dor de tine cind te-ai retras de pe forum,fa o minune ca sa imi fie dor din nou)
PS.te-ai impiedicat cumva in iarba lui Mutu:heart-borken:

Felicitari domnului fotograf! A colorat/ilustrat turneul cu mic, cu mare in actiune!

Podiumuri amuzante...care fericit, care mai blazat, care cu gandurile in alta parte, care mai timid, care mai ostentativ cu medalia-semn ca era dupa o per. de "sec" de premii etc...felicitari tuturor!😉

Back
Sus