Tauciuc Edi
senior
Buna ziua! A încercat cineva aceasta fata pana acum?Este nou in comerț și nu am avut prea multe recenzii pe care sa le citesc.Dacă are cineva o părere,o aștept cu drag.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
buna dimineata!si a cumparat un coleg de antrenament,revin eu dupa ce dau si eu cu ele!
Am revine.Azi mi-a fost livrata fata și am lipit-o.Este excelenta.Raportul calitate preț este unul bun.Eu am lipit fata pe un lemn innerforce Zlf. 09C-ul agata foarte bine.Recomand!
image upload
Ai cumva posibilitatea sa o compari cu Dignics 09 C?
Merci
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gleyzer 09c este mult mai lenta fata de dignics 09c!spinul este mult mai mic,controlul este foarte bun mai ales aproape de masa ,la preluari se comporta foarte bine!la atacul pe mingile taiate este putin mai greu sa imprimi efect la minge trebuie sa depui mai mult efort!efectul la serviciu este destul de bun !gleyzer 09c am testat pe Zhang zike super zlc ,grosime de 1.9!le-am cumparat in ideea de a inlocui dignics 09c care sunt destul de scumpe!gleyzer 09c sunt fete pentru jucatori care au nevoie de mult control!am ramas pe dignics 09c momentan!
Trimis de pe al meu SM-A226B folosind Tapatalk
Edi, o mica corectie. Pretul oficial la Dignics e 392, nu 460 cum ai scris tu.
Există cumva la Donic sau Tibhar fețe cu caracteristici asemănătoare cu Dignis 09C?
dar referitor la aceasta fata pretul este unul corect.![]()