grubba all+

Scor reacție
0
Vârstă
35
Locație
Brașov
cine imi poate spune si mie exact, ce caracteristici are lemnul buterfly grubba all + k, mam uitat pe unele site-uri si sunt diferite caracteristicile

Re: grubba all+

Este foarte bun lemnul! Are un singur inconvenient totusi...,iti mai trebuie si mana! :D :D :D

Visco!!! Ajuta-ne si pe noi un pic :? Unde gasim niste caracteristici cat de cat corecte sau unde te uiti tu.Mersi

Am jucat cu lemnul acesta aproximativ 3 ani.Este un lemn cu un control foarte bun,viteza acceptabila.Adica un lemn all+.Greutatea este acceptabila,aprox.85 gr.Cumpara-l cu toata increderea

cata_60 a spus:
Am jucat cu lemnul acesta aproximativ 3 ani.Este un lemn cu un control foarte bun,viteza acceptabila.Adica un lemn all+.Greutatea este acceptabila,aprox.85 gr.Cumpara-l cu toata increderea
ms pt indicatie dar....... nu e pt mee:P:P; yo sunt multumit de lemnu cu care joc :) :) :) :) :)

costy7904 a spus:
Este foarte bun lemnul! Are un singur inconvenient totusi...,iti mai trebuie si mana! :D :D :D
ffffffffff corect costy, dar dak nu ai mana........ dai cu picioru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back
Sus