help: hard and extremely sticky rubber

Cineva de pe oneofakindtrading zice: "I believe that JUIC's fastest tacky rubber is 999 Elite Nano, it at least the fastest tacky rubber I have tried from them."

nu are valigti, ca l-am intrebat la turneul de la voluntari, dar eu astept acum de la el dipper 2 de la dhs

999Elite Nano are burete japonez , nu e clasic kinezeasca.

Caut si eu o fata tacky foarte tacky care sa fie dupa noile reguli "aprobata" cum se zice sa faca aceiasi treaba cu solutie pe baza de apa, caci vreau sa ma adaptez noilor reguli!

Nu stiu , nu am jucat cu ea , dar ma indoiesc ca e hard si extrem de tacky

Re: help: hard and extremely sticky rubber

..este mediu spre hard si tacky, fara extrem..

Re: Re:

Re: Re:

cata_60 a spus:
Dado.daniel":26zour2v]Nu are nimeni pe forum hurricane 3 de vanzare? M-ar interesa doar patrate! Cat le-am asteptat din china pe ale mele mi s-au lungit urechile![/quote] Incearca la [url="http://www.misterping.com a spus:
http://www.misterping.com,un[/url] site frantuzesc..in max 5 zile le ai[/quote:26zour2v]
A mai luat cineva de pe http://www.misterping.com? Onoreaza comenzile ? Trimit in Romania? Din cate vad la ei pe site la comenzi de peste 80 euro transportul e gratis. In afara de cata_60 mai stie cineva detalii despre fracezii astia?

Marfa "ta" trece prin zeci de miini , nu cred ca transportul e gratis , nu are cum , 80 ? inseamna un lemn ... nu cred ca il pot trimete gratuit , cred ca nimic in lumea asta nu e gratis . undeva trebuie sa fie o steluta un punctulet , ceva ... care insemna de fapt costurile de transport .

la preturile vehiculate pe misterping , ar trebui sa puna transportul gratis si la peste 20 euro :lol:

Eu am un echipament X care costa 70 euro. il pun la vanzare pe site la 100 euro cu "transport gratuit". Transportatorul cu care am contract vrea 20 de euro. Mai raman 10 de euro pe care-i beau singur sau cu transportatorul si toata lumea-i fericita. Clientul ca a avut transportul "gratis", eu ca mi-am vandut marfa si transportatorul ca si-a luat banii pe serviciu si a baut si o cinzeaca pe gratis cu mine. Dar de platit a platit unul singur si el n-a baut nimic! :lol:
Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare?

Hurricane 3 nu prea sunt usoare. Oricum, cu cat sunt mai subtiri, sunt mai usoare dar nu se fac decat f rar mai subtiri de 2.0. Au inceput sa apara timid generatii noi de H2, H3 si Skyline, cu densitatea buretelui mai mica si acelea trebuie sa fie si mai usoare.

.. dar un burete mai putin dens nu inseamna si mai putin hardness ?..

Nu neaparat. Va dau exemplul buretelui de la Tenergy 05. Celulele sunt vizibile cu ochiul liber si totusi buretele este mai tare si mai greu decat multe altele care par si sunt mai dense.

Sunt in mare dilema. Am cumparat 2 perechi de fete (Kokutaku 868 si Dawei Inspirit Quatro), impreuna cu un lemn Galaxy T-2 (cica e o clona de Primorac). Cele Kokutaku sunt cu burete nemtesc. Scrie pe ele 44 - 46 grade. Daca le pun pe astea nu iese o paleta buna numai la "plesneala"? Cele Dawei sunt insa foarte rapide.
Oare care ar fi de incercat primele? Le lipesc cu folii, ca nu mai am lipici.

Back
Sus