help: hard and extremely sticky rubber

Re: help: hard and extremely sticky rubber

Inspirit Quatro sunt considerate un fel de Bryce cu control mai mare. Pe T2 merg f bine daca poti stapani setupul. Daca e prea mare viteza... Kokutaku.

Am lipit pe cele Kokutaku sa vad cum merg. Am avut inainte tot fete lipicioase si sunt curios ce pot astea noi. Daca nu voi fi multumit voi schimba.

Am si jucat cu noua combinatie. E numai buna. Fetele sunt putin mai grele, dar lemnul e foarte usor si se compenseaza. Controlul e extraordinar. De spin nu mai vorbesc. Cred ca raman la fete lipicioase. Ieftin de cumparat, ieftin de intretinut (le curat cu apa si putin spirt in combinatie deoarece cu solutiile cumparate nu se curata bine), rezistente. In plus sunt si foarte obisnuit cu ele deoarece am avut inainte Dawei Sprungfeder A (tot lipicioase). Cel putin la "taiat" e cam aceeasi treaba, desi astea pe care le am acum sunt mult mai dure.
Sunt tare incantat de acest setup de aproximativ 20 de dolari plus transport cu care ma inteleg de minune. Daca ne gandim exista palete "de-a gata" in comert mai scumpe. Nu exista insa comparatie in ceea ce priveste calitatea.
In ceea ce priveste lemnul (Galaxy T-2) am aceleasi cuvinte de lauda. Manerul e numai bun, nici gros, nici subtire. Foarte usor si rapid. Nu am jucat cu Primorac (cu care se zice ca seamana foarte mult la caracteristici), insa daca as compara cu Viscaria Light e mai rapid. Cam atat despre setupul meu.

Am incercat si Inspiritul. Se cam duce mingea afara. :)

E foarte tare lemnul T-2 , de aia

Si eu l-am dat si cu lac ... :( Sper sa ma obisnuiesc cu el.

Back
Sus