HELP / Sugestie Paleta

Vass Norbert

newbie
boboc
Scor reacție
0
Locație
Marghita, BH
Buna tuturor,

Ma intereseaza sa imi fac o paleta costum

Ca nivel de joc sunt la un nivel intermediar cred eu, ma antrenez de 4 ori saptamanal cam 2 ore pe zi de cca 2/3luni

Am inceput cu o paleta industriala de la Butterfly Ovtcharov Diamond care dupa nici o luna am renuntat la ea, deoarece simteam ca nu evoluez cu ea.

Dupa care mi-am cumparat o paleta costum cu lemn de la HM BLADE Arylon Carbon pe care am pe FH Xiom C57.5 si pe BH Dynaryz Inferno cu care joc si in prezent dar pentru nivelul meu mi se pare ca nu am cel mai bun control cu ea.

Simt ca paleta nu ma avantajeaza mi se pare ca ii prea rapida pentru nivelul la care sunt eu

As vrea sa imi fac o alta paleta cu care sa evoluez dar tot odata pe viitor lemnul pe care il achizitionez as vrea sa imi fie bun si pe viitor cu alte fete

Ca si jucator imi place sa preiau controlul mingii si sa atac decisiv , serverele imi place sa le dau cat mai taie si cat mai pe cantul masei, lovitura de BH de cele mai multe ori momentan pun mingea pe masa nu tot timpul pot sa atac cu ea. Pe FH lovesc momentan mult flat dar exersez top-spinul din ce in ce mai mult

M-am gandit sa fac urmatorul SETUP : Nittaku Acoustic cu XIOM OMEGA 7 PRO 2.0 + XIOM OMEGA 7 EURO de 2.0

As fi recunoscator daca m-ati putea ajuta si cu alte setup`uri de palete care functioneaza sau cu orice fel de sugesti care as putea sa le varofic si sa ma ajute in timp

Ca si buget nu pot sa zic ca am un buget anume, sunt dispus sa investesc in mine dar nu imi este necesar sa stiu ca mi-am cumparat cea mai scumpa paleta.

Va multumesc pentru ajutor , orice sugestie este bine venita si daca ati si argumenta putin raspunsurile mi-ar fi de folos.

am pe FH Xiom C57.5 si pe BH Dynaryz Inferno

1. Buretele de 57,5 grade este evident prea tare pentru un începător. La fel cel de 50 de grade pe rever. De aici problemele de control. Testează dacă nu cumva te ajută mai mult în acest stadiu niște fețe cu bureți mult mai moi.

2. Alegerea lemnului și fețelor e o chestiune care țin mult de feeling. Dincolo de orice sfaturi de la distanță, cel mai util lucru pe care poți să îl faci este să rogi alți jucători să te lase să le probezi paletele ca să vezi ce și dacă ți se potrivește.

Bună ziua!
Am și eu nevoie de un mic ajutor de la cineva care folosește Slice 40 de la Donic.
Ce lemn se pretează mai bine pentru aceasta față, pentru un jucător de hobby care are nevoie ca lemnul sa fie mai mult de control
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Lemnul ala de la HM se doreste a fi o clona de Viscaria, dar fara masuratori e imposibil de determinat.

XIOM J&H C55 este cel mai misto hibrid pe care l-am incercat pe FH - problema la el e durabilitatea. Dar Xiom C57.5 este prea dur chiar si pentru mine care nu sunt incepator.

Presupunand ca lemnul ala e flexibil si avand in vedere ca tu doresti mai mult control, cel mai bun control cu fetele hibride o sa il ai cu Rakza Z apoi cu Victas V>15 sticky si apoi cu Donic J2/Xiom J&H C55. Unghiul de aruncare este Rkza Z> J&H C55>V15 sticky=Donic J2. Daca vrei si mai mult control pe FH poti trece la fetele chinezesti (in ordinea controlului) - aici poti opta pentru Skyline 2, Skyline 3, H3 NEO , Battle II. Toate sunt disponibile in variantele orange sponge / blue sponge si ar trebui sa incepe cu 39' fara sa aplici booster.

Joola ala pe rever nu este de asemenea cea mai durabila fata. Daca joci outer carbon cu koto top (asa cum este lemnul tau actual), mergi cu incredere pe Nitakku G1 (2.0mm) - daca vrei ceva mai stabil, sau pe Rakza 7 (2.0mm) daca vrei ceva mai agresiv.

Nitakku Accoustic este o alegere buna si solida -- feelingul de Tung in mana nu se compara la simt cu nimic si este foarte placut. Cere una la 88-89g pentru manerul standard FL. Vezi ca manerul respectiv este micut la lemnul asta (este indicat sa incerci sa o tii in mana de la cineva intai pentru ca este un lemn scump). Vad ca-ti place XIOM asa ca eu zic asa:
1. Xiomn Vega CHina MAX Pe FH cu Xiom Vega X 2.0mm pe BH
2. Rakza Z MAX pe FH cu Rakza 7 2.0mm pe BH.
3. H3 NEO Provincial de 39' 2.10mm - si aici tine de preferinta si feelingul tau daca optezi pentru Orange sponge sau blue sponge cu Nitakku C1 sau G1 2.0mm (din nou, in functie de preferinte).

1-3 sunt interschimbabile... Tine de preferinta daca vreo sa joci hybrid (Vega CHina, Rakza Z) sau tacky (H3 NEO) si cat de sus vrei sa-ti arunce reverul si la ce viteza. Ce ai propus tu nu prea are sens pentru ca este mai degraba un setup foarte specializat si unidimensional, iar dezvoltarea o sa fie lenta cu el.

Cu 2 o sa inveti usor top spin (atat rever cat si FH), Cu 3 o sa ai cea mai buna calitate in lovituri cand inveti ce/cum trebuie, iar cu 1 o sa ai cea mai buna stabilitate in lovituri.

Daca nu-ti place manerul de Acoustic, ia-ti Victas Swat pe la 87-89g. Vezi ca il gasesti atat cu maner FL cat si cu maner slim - asta te ajuta daca nu vrei sa inveti euro style looping si te axezi pe looping chinezesc si lectii de pe net). E apropiat de Accoustic, dar cu putin mai multa viteza si spin, dar cu un pic mai putin dwell time. Bonus, ai un un sweet spot un pic mai mare si capul paletei e usor mai mare. Naspa este ca nu are miez de Tung (care se simte la mana foarte misto din punctul meu de vedere), ci banalul Aoyus.

Daca-ti place stilul chinezesc gen Ding Ning, Wang Manyu, Sasha, Ma Long / FZD/ ZJK (a nu se confunda cu penhold) lemnele cu maner slim sunt un must have si acolo poti incepe pe acel Swat direct cu H3 NEO Provincial Orange Sponge 39 pe FH' si ca sa nu faci cheltuieli inutile de la inceput, DHS Hurricane 8-80 37'

Vezi ca la produsele chinezesti intotdeauna FH trebuie sa fie pe negru.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus