Hinoki blade

cezarhtn

active member
senior
Scor reacție
1
Locație
Botoșani
M-ar interesa un lemn butterfly cu pliurile exterioare din hinoki(sau chiar tot lemnul),in combinatie cu fete bryce,pt un joc bazat pe topspin.
Va rog sa va spuneti parerea despre lemnele KISO HINOKI,SENHOK,PRIMORAC,SCHLAGER LIGHT,Cofferlait etc.
Multumesc!

joc cu un lemn kokutaku staysher - lemn Hinoki in combinatie cu Joola Mambo H Friction.

Placerea de a da topspin este maxima! De la orice distanta fata de masa....ca sa nu mai vorbesc de retopspin....

Multumesc,dar m-ar interesa cele din gama butterfly.
Cu SENHOK a jucat cineva?Nu are proprietati ciudate,tinand cont ca e facut din 1-ply hinoki?

Posibil, inseamna ca nu mai sunt la curent :D !

adrian_vilcu a spus:
joc cu un lemn kokutaku staysher - lemn Hinoki in combinatie cu Joola Mambo H Friction.
Placerea de a da topspin este maxima! De la orice distanta fata de masa....ca sa nu mai vorbesc de retopspin....

Am tot auzit de lemnul ala. E kiar asa de bun ? E off sau off+ ?

>>am tot auzit de lemnul ala. E kiar asa de bun ? E off sau off+ ?

Este un lemn off- (dupa parerea mea), cu mult control, vibreaza f putin astfel incat poti da si smeshuri. Principala lui caracteristica este cea de "prastie" (caracterizare personala) adica mingea accelereaza pe traiectoria ei. Este lemnul care mi-a dat cea mai placere in lovitura de topspin: il poti da cu bolta, cu efect, cu viteza, moale, tare ....cum vrei ...si evident, mi-a adus multe puncte in meciuri. Mai mult, este lemnul cu, care am incercat si invatat lovitura de retopspin.

Este un lemn de care te atasezi de la primele lovituri!

adrian_vilcu a spus:
>>am tot auzit de lemnul ala. E kiar asa de bun ? E off sau off+ ?
Este un lemn off- (dupa parerea mea), cu mult control, vibreaza f putin astfel incat poti da si smeshuri. Principala lui caracteristica este cea de "prastie" (caracterizare personala) adica mingea accelereaza pe traiectoria ei. Este lemnul care mi-a dat cea mai placere in lovitura de topspin: il poti da cu bolta, cu efect, cu viteza, moale, tare ....cum vrei ...si evident, mi-a adus multe puncte in meciuri. Mai mult, este lemnul cu, care am incercat si invatat lovitura de retopspin.
Este un lemn de care te atasezi de la primele lovituri!

merci , suna bine 😉

Lemne de la Butterfly doar Hinoki:

Jonyer hinoki
Hinoki shake Swift
Hinoki shake Speedy
Hinoki shake Cryzer
Kiso hinoki V
Kiso hinoki VII
Senkoh (e o gama mai mare 85,90,max si poate mai sunt)
All hinoki V
All hinoki VII
Hinoki shake 5
Hinoki shake 7

Lemne de la Butterfly care au furnirul din hinoki

Primorac carbon
Schlager Carbon / Light
Kong Linghui Special
Coferlait
Photino
Ishlion
Gergely / 21
Iolite

Cam astea sunt...vroiai o parere ,eu zic ca toate sunt bune depinde de care lemn preferi ,doar lemn sau carbon/arylate/zl ,depinde si de mana si simt.
Ca sa iti dai seama care ti se potriveste nu iti ramane decat sa testezi,singura modalitate e sa incerci de pe la cunoscuti sau cumperi unu,testezi ,vezi ca nu ti se potriveste il vinzi si tot asa.Visco stie...:) El iti poate da mai multe detalii :)

Seamana cu KISO HINOKI V sau VII ?
E oare diferenta mare intere ele?Par foarte asemanatoare dupa caracteristici.

Cu de care Staysher joci? ca sunt mai multe
Poti pune si niste poze cu el ?

ca tot veni vorba de aceste lemne (senkoh 90. Kiso Hinoki VII. Kiso Hinoki V) v-as fi recunoscator daca ati putea sa faceti o comparatie intre ele si primorac carbon Off+.Care ar fi dezavantajele/avatajele acestor lemne?
(din perspectiva cuiva care le-a incercat)

Aolio,vreau poze cu lemnu tot te rooooog,trimite-mi pe email : teodorus29(at)yahoo.com

Back
Sus