I-am batut pe castraveti laAlbena!

bai baieti profitati ca mikisor nu le are pastea cu netul si va tot luati de el? cand era el mescher si se antrena numai cu lume buna nu comentati nimic de el....
mai lasatil in pace pe fratioru meu ca vine el din urma si rupe capatana la multa lume...
amedeo nu ma asteptam la tine sa spui vorbe grele despre mikisor.....si tu sportcoame mai termina cu ironiile gen tigai picante si snitele cu salate bulgaresti.....

dl CHIRU dvs il ironizati mai mult pe MIKISOR cu salate bulgaresti ,snitele din carne de magar tot bulgaresti iar treaba cu antrenamentul cu lumea buna se pare ca a fost degeaba.
sanataete si bucurii.

eu zic c-avem jucatori in amatur mai buni decat manescu,eu zic sa-l lasam sa joace in circuit si zic ca nu va ajunge in primii 4 la open
eu zic sa nu te mai bagi in seama aiurea...noi glumim pentru ca suntem prieteni cu el de 10-15 ani.....pune niste bani pe manescu contra ciobanu si ai sa vezi cine o sa castige.....moshul care l-a batut la albena , in romania bate 70% din jucatorii de superliga....

don tony noi avem unele glume cu manescu ca e prietenul nostru dar de la glumele noastre(sunt prieten cu miki de 20 ani) pana la "nu ajunge in primii 4 la open-amatur" e cale lunga.daca te tine veioza pun pe mana lui miki cu aia 4 care crezi tu ca sunt peste el......care or fi aia.......ca s-a intamplat sa-l bata ciobanu la memorialul lui cioran.......o intamplare.pariul meu ramane in picioare cu ori ce jucator de amatur contra lui miki...
te salut si astept raspuns

dupa ce-am vazut meciul cu acel turc si cum dadea aiurea m-am gandit ca-i un tip slab la tenis,dar daca voi ziceti ca-i bun treaba lui,eu raman la convingerea mea .Parerea mea e ca TOTH,CIOBANU,FARCAS,ROMAN ,NISTOR sunt la nivelul lui si pot sa faca surprize

era bulgar dar nu conteaza...
pt necunascatori inter-ul lui mourinho era o echipa slaba...

Emile astia sunt atat de rautaciosi de nu mai are voie omu sa spuna si el o parere nevinovata

dupa ce-am vazut meciul cu acel turc si cum dadea aiurea m-am gandit ca-i un tip slab la tenis,dar daca voi ziceti ca-i bun treaba lui,eu raman la convingerea mea .Parerea mea e ca TOTH,CIOBANU,FARCAS,ROMAN ,NISTOR sunt la nivelul lui si pot sa faca surprize

Surpriza a facut si Lopatica :) ... dar bineinteles, meciul acela nu a fost pe bani ...

Daca imi permiteti sa raspund si eu ...Il stiu si eu pe Manescu ce joaca...si nu stiu daca din cei enumerati mai sus il bate vreunu...Roman ar putea sa-i puna probleme cred...ar putea sa fie un meci deschis.

Cat despre mine, s-a intamplat sa-l bat 1 data dar asta nu inseamna ca sunt mai bun ca el. La fel de bine poate sa ma bata si el data viitoare.

Cat despre meciul cu bulgarul Stoyanov, ce sa zic...nu a jucat Manescu ce joaca el deobicei...parerea mea...dar toti jucatorii cred ca au momente bune..si mai putin bune ...mai depinde si de adversar..de stilul lui ...de experienta lui..si cred ca bulgarul avea ceva mai multa experienta la masa ca Manescu ...

Nu sunt vorbe grele!... Stii foarte bine ca el m-a invatat totul despre tenis! Poate sa confirme oricand ca, dupa ce am castigat ''A+''-ul de amatori de la Botoșani, pe el l-am sunat primul si i-am multumit pentru toata munca (nu usoara). L-am ''intepat'' si eu un pic, ca intre prieteni, nu mai mult.
S-auzim de bine!

Back
Sus