Iarba pe Korbel SK7

metallkyo

rookie
junior
Scor reacție
16
Locație
Iași
Deci, intrebarea mea este simpla. A incercat cineva sa puna iarba (long pips) pe Korbel SK7 si sa joace modern defence?
Sigur nu in OX, pe un berete de 0.5 in sus. As vrea sa incerc asa o combinatie.

va multumesc

Incearca cu Korbel simplu. SK7 e prea elastic si ofensiv pentru aparare cu suficient control.

Salut,
Am jucat eu cu un Feint Long III de 0.5 pe un Korbel SK7. La jocul din apropierea mesei(preluari, joc taiat, lovituri "drepte", drop-shots) aveam un control bun. In schimb la jocul taiat de la distanta, nu simteam ca am control. Mentionez faptul ca nu sunt un jucator cu profil defensiv, a fost doar o incercare.

Deci, intrebarea mea este simpla. A incercat cineva sa puna iarba (long pips) pe Korbel SK7 si sa joace modern defence?
Sigur nu in OX, pe un berete de 0.5 in sus. As vrea sa incerc asa o combinatie.

va multumesc
Toncean Mircea, fie-i țăr?na ușoară, a fost unul din foarte bunii ierbari în Amatur în condițiile in care juca cu Feint Long 2 de 1,1mm(daca nu ma insel) pe un Primorac carbon OFF+. Daca nu te limitezi la aparare si joci activ, cu o iarba cu burete mai gros de 1 mm poti face lucruri remarcabile.

Joc eu in momentul de fata cu Palio CK531A 0.5 mm pe rever pe un lemn joola viva 7 ply off , merge bine zic eu si la blocuri si la taiat desi pentru lemnele off stiu ca merge mai bine varianta ox, succes!

Back
Sus