"Iarba" ?

Cam in acelasi mod se joaca si impotriva ierbii: serve fara efect ,topspin balonat , blocajul din iarba v-a veni taiat inalt apoi tras din taiat cu paleta deschisa. de preferinta fara contre pe iarba ca se intorc incet si cu efect usor taiat deci veti da in fileu . Daca capacul la primul topspin nu e destu de inalt sa poata fi tras ori incercati un push scurt si un pic saltat ori un alt topspin balonat (dar atentie ca mingea e super taiata deci) puternic in sus .
Mai sunt secrete destule dar e obligatoriu exercitiu la masa

Sa raspund si d-lui Filo , eu joc cu iarba la indicatiile unui antrenor pt ca prin anul 2000 cand am inceput faceam culturism si aveam 110 kg deci nu prea faceam fata jocului rapid de contre si raliuri de topspin . scopul era sa rup ritmul jocului si sa-l incetinesc fortand greseala adversarului. Multa vreme nu prea am stiut sa folosesc iarba dar cu cantonamente pe langa avansati + robopong + 10 fete de iarba stricate am ajuns in topul amatorilor.

PT cei ce vor sa incerce , iarba are putin control dureaza pana o stapanesti , fete noi gasiti la Buzău ( Feint Long 2 ) sau la reprezentanta Stiga ( Stiga Destroyer ), costa cam 1 mil. lei.
Folosite am cateva acasa : TSP Curl Bamboo= 35 ron
Donic Piranya = 35 ron
va pot face o copie dupa dvd Dr Neubauer - Pimples technics , sa vedeti cum se folosesc zimtii lungi ori scurti. O copie ar costa cam 20 ron
tel meu (la care nu prea raspund ) este0746/215269

Am cumparat si yo o fata folosita yasaka original cu zimti scurti de la sv cand a fost concursul imi poate spune si mie daca este vreo diferenta intre una noua si una folosita si ce caracteristici are. ms anticipat

cel mai bun joc dupa parerea mea impotriva "ierbii"este taiatul scurt si repetat,veti vedea ca a cincea sau a sasea minge va veni inalta cat casa si atunci paleta poate fi folosita pe post de bata de basseball

cel mai bun joc dupa parerea mea impotriva "ierbii"este taiatul scurt si repetat,veti vedea ca a cincea sau a sasea minge va veni inalta cat casa si atunci paleta poate fi folosita pe post de bata de basseball

Dupa parerea mea nu ar trebui sa fie interzis folosirea "ierbii"deoarece fiecare jucator are propriul stil de joc si nu i se poate impune printr-o regula renuntarea la aceste materiale.Am jucat cu un jucator cu iarba'si cred ca cea mai eficienta lovitura este topspin balonat.
Succes!!!

Interesant cum se presupune ca utilizatorii de iarba n-ar putea avea o fața normala care sa le dea si posibilitatea de a juca "normal". "Armele" impotriva ierbii presupun faptul ca "ierbarul"/"ierbivorul" va folosi intotdeauna fața cu iarba. Farmecul jocului cu o fața cu iarba e ca paleta poate fi intoarsa in mana:)

Back
Sus