AmaTur: Turneu B Iași - O-E sâmbătă 18.03.2023 și A-H duminică 19.03.2023

Clasament Hobby

1.
Ciolpan Doru - Iasi.jpg
Ciolpan Doru - Iasi
2.
Oniga Constantin - Iasi.jpg
Oniga Constantin - Iasi
3 -- 4
Mladinoi Ion - Iasi.jpg
Mladinoi Ion - Iasi
Pisica Fanica - Iasi.jpg
Pisica Fanica - Iasi
5 -- 8
Gaia Mihai - Iasi
Savu Marius - Iasi
Mihai Cosmin - Iasi
Lozneanu Mihai - Iasi
9 -- 16
Cumpaniciu Alexandru Alin - Barlad
Butnaru Bogdan - Iasi
Lupu Dan - Pascani
Potolinca Tudor - Iasi
Radulescu Marius - Iasi
Martinas Ionut - Iasi
Luca Ioan - Piatra Neamt
Patras Claudiu - Husi
17 -- 1v gr.inf.
Grigoroscuta Paul - Iasi
18 -- 21 0v gr.inf.
Craciun Sergiu - Iasi
Durlan Andrei - Iasi
Ignat Radu - Iasi
Domnescu Mirela - Iasi

Buna tuturor!

Doresc sa felicit organizatorii acestor turnee: Adrian Gotca - director tehnic ( si pentru rezultatul obtinut la Open), dl. Paul Gasner - expert tehnic si dl. Gigi Berescu - gazda primitoare!! Ne-am simtit excellent! Nivelul turneelor, remarcabil. Consider ca valoarea turneul Elite a fost echivalenta cu nivelul diviziei B (+)!

Multumim Costel si Adi pentru cuvintele frumoase!

Personal sper ca totul a fost ok, atat din punct de vedere al meciurilor, cat si al celorlalte aspecte organizatorice.

Toate categoriile au avut niste jucatori foarte buni, speranta mea e ca macar cativa dintre cei care au venit prima oara in circuit sau cei care au revenit dupa o absenta destul de indelungata sa fi ramas cu o imagine pozitiva atat asupra salii si modului de desfasurare cat si a circuitului in sine.

Poate, cine stie, reusim sa mai atragem cativa impatimiti pentru circuit, nu doar pt turneele din Iasi.

Eu unul am ramas placut surprins de viteza cu care s-au desfasurat categoriile, cel putin in ziua de sambata (duminica am fost prezent doar la inceput, Paul oferind suportul tehnic pt ziua de duminica). Cine a mai vorbit cu mine de aspectul acesta sambata stie ca eram putin circumspect ca vom termina Open-ul la 2, si am reusit la 2 fix sa terminam finala :)

Multumesc Gigi Berescu pentru partea ce a tinut de protocol si tot ce a insemnat mese, pregatirea dinainte de turneu, samd. Multumesc Paul pentru ajutorul din ziua de duminica mai ales, dar nu numai.

Nu in ultimul rand, multumesc tuturor participatilor, fara de care nu are sens sa ne chinuim sa organizam turnee. Sa ne vedem cu bine de acum la A-ul de la Polivalenta (cei care veti veni atunci) si la urmatoarele B-uri de la sala Mr Pong!

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

In seara asta voi incepe sa editez filmarile din ziua de sambata, si voi incepe usor usor sa incarc pe YouTube filmarile cu meciurile individuale. Voi posta aici link cu canalul cand voi incepe sa pun filmarile :)

In seara asta voi incepe sa editez filmarile din ziua de sambata, si voi incepe usor usor sa incarc pe YouTube filmarile cu meciurile individuale. Voi posta aici link cu canalul cand voi incepe sa pun filmarile :)

Adi, să postezi ambele meciuri. Au fost super, cel puțin până am terminat gazul!

Back
Sus