Imbunatatiri in joc

katyacsinia

junior
Scor reacție
0
Vârstă
57
Locație
Suceava
Important mi se pare in primul si primul rind sa-ti gasesti partenerul tau de antrenament.
Asta pentru ca ,nu oricine are rabdare cu tine,cu ceea ce vrei tu sa joci,sa exersezi.
Fara teme nu cred ca ajungem prea departe.
De acord?

nici nu se pune problema :!:
asta iti spune orice antrenor
ma gandesc ca gasesti combinatii de lovituri si teme si undeva pe netu` asta sau prin biblioteca vreunuia dintre voi, nu?

Iti pot spune eu niste teme bune de joc shi de cutie ! sunt jucator in divizia A . Anul asta promovam in superliga

Bine ai venit pe forum Andiy. Cred ca esti primul jucator profesionist care ne scrie. Tinand cont ca noi suntem numai amatori un sfat doua de la un profesionist ne-ar ajuta foarte mult.

Vrem lista de preturi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si apropo andiy nu e singurul jucator profesionist de pe forum dar datorita problemelor din acest sport in romania au preferat sa ramana cu pseudonime care sa nu le dezvaluie identitatea din motive pe care numai ei le stiu. Noi respectam intimitatea oricarui jucator care intra pe acest forum.

Habar n-aveam ca mai sunt si alti profesionisti ( poate in afara de katyacsinia care am inteles ca e mai aproape de fenomen ). Dar oricum nu a zis nimeni din ce am citit eu pana acum ca e profesionist ( nu trebuia sa-si spuna si numele....tot anonim ramanea )

Unul din ei e posibil sa vina maine pe la IDM, asa ca va trebui sa ne incalzim bine. :lol:

petrescu liviu a spus:
Sunt distribuitor echipament STIGA
daca nu poti sa scrii pe forum preturile si modalitatile de comanda poti sa mi le pui in privat sau pe mail.mercic mult.
ps: mar interesa in mode special o masa.dar vreau neaparat pretul si modalitatea de transport.

petrescu liviu a spus:
Sunt distribuitor echipament STIGA
Liviu, te rugam sa ne confirmi daca informatiile de aici despre Veb Imex sunt de actualitate. Eu am incercat sa contactez firma zilele trecute, dar cred ca sunt ceva probleme ori cu mail-ul meu ori cu cel al firmei.

...un antrenament interesant am facut aseara.
Am jucat fiecare punct din seturile jucate,atacind toate mingile ...topsin pe ambele parti,din toate pozitiile posibile.Serve scurte si iar topsin.
Colegii mei au ramas masca.Dupa 6 seturi am iesit de la masa si-mi tremurau bratele.
Concluzii:
-nu sint antrenat suficient
-nu am destul curaj(pt. a juca 100% ofensiv)
-am cistigat lejer toate seturile
-trebuie schimbat stilul vechi de joc
-nu m-a interesat deloc scorul(si bine am facut)

bilutza a spus:
Liviu, te rugam sa ne confirmi daca informatiile de aici despre Veb Imex sunt de actualitate. Eu am incercat sa contactez firma zilele trecute, dar cred ca sunt ceva probleme ori cu mail-ul meu ori cu cel al firmei.

Incearca la telefon pentru ca colo sigur ii gasesti. (numai sa pui 021 in loc de 01 cat e pe site)

jucator profesionist

jucator profesionist

nu sint profesionist,dar sint un jucator destul de avansat...in orasul meu sint 2-3 care imi pot face fata..mi-ar place tare mult sa cunosc si alti jucatori ,din alte parti,pentru ca numai jucind poti avansa in sport..

si eu sunt jucator profesionist, joc in iasi si sper sa ajung la regionale anul acesta. Joc cu lemn tibhar triple carbon, fata forehand joola orbit si rever sriver d13. incantat sa intru pe forumul vostru:D

Gigi ar trebui sa ne cunoastem daca esti din Iași pt ca si eu sunt din apropiere mi-ai putea spune la ce echipa joci ?

Buna , sunt nou pe forum . Va urmaresc de ceva timp , dar abia de curand mi-am facut cont.
Eu am o Stiga Whisp de prin '93 , dar e ca noua , nu prea am jucat cu ea ...

Mi-am imbunatatit stilul :) . Incep sa dau si smashuri .Fata de stilul meu vechi care era doar cu loop-uri e ceva interesant ...

Back
Sus