Inca un concurs de B la Brăila, sambata 15 aug

dr.Toma

senior
Salutare tuturor, incercam sa profitam de entuziasmul sportiv din zona si sa mai facem un turneu de categoria B, de data asta la sala din cartierul Viziru, la Bogdan, sambata 15 aug 2009, ora 10.
PREZENTARE TURNEU
LOCALITATEA: Brăila
DATA: 15 AUGUST 2009 -sambata
ORA:10:00
SALA: Sala de tenis de masă din cartierul Viziru=> Brăila
TIP MESE: Active
Nr. MESE: 4
SPATIU DE JOC: BUN
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: 10.00 - 16.00 (PANA SE TERMINA TURNEUL)
NUMAR MAXIM DE JUCATORI ADMISI: NELIMITAT (dar speram 20-30)
TAXA:15ron -persoana
MATERIALUL DE PREMIERE: DIPLOME.
SISTEMUL DE JOC: GRUPE INFERIOARE, apoi GRUPE SUPERIOARE, apoi turneu final DUBLU KNOCK-OUT (sa va aratam si voua cum se face :-)) Deja cei care au jucat la Sc2 au vazut cum se face, le-a placut tuturor...
ORDINEA JUCATORILOR SE VA SCRIE IN FUNCTIE DE CLASAMENTUL AMATUR.
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR : SE VA FACE PANA IN DATA CONCURSULUI, dar am aprecia daca vom putea sti dinainte...
SE VA SERVI: NUMAI apa minerala, ca doar nu este campionat national :-) Dar se pare ca va fi si bere :-)
ORGANIZATOR: Toma Iulian NR.TEL:0722-306751
PERSOANA DE CONTACT: Bogdan NR.TEL:0733-086077
PENTRU CEI CARE DORESC CAZARE: SA FIE SERIOSI, NU AVEM :-)
IMPORTANT: PENTRU BUNA DESFASURARE A TURNEULUI ASTEPT ORICE SUGESTII SI SFATURI. Evident, nu promit ca o sa le si urmez :-)
INSCRISI(deocamdata):
Brăila=16
1.Toma Iulian
2.Gaitan Tiberiu
3.Patap Vladimir
4.Bianu Ionel
5.Vachente Eugen
6.Cojocaru Mitica
7.Pascu Gabriel
8.Milea Alin
9.Ene Costica
10.Ilie Octavel
11.Rusen Mihnea
12.Iordache Eugen
13.Despa Viorel
14.Roscanu Valerica
15.Caraivan Mihai
16.Caraivan Alexandru
Lista ramane deschisa...

Re: Inca un concurs de B la Brăila, sambata 15 aug

tot pentru braileni?(felicitari tibi pentru astazi)

Poate veni oricine, normal. Dupa cum veti vedea din clasamentul pe care-l voi pune si pe forum, au fost jucatori si din Călărași, si din Iași, care chiar au intrat intre primii. Din Galați nu prea am vazut... poate a fost prea departe :-)

credeam ca avem interdictie pentru a nu va lua medaliile :D

Hihi, nu sunt medalii, ca e concurs de B, nu campionat national, asa ca... Vino tu si vezi ce patzesti :-)

chiar daca e concurs B sar putea sa dati si medalii sau ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

de asta nu vin.imi este teama sa nu patesc ceva.nu mai am incredere in doctori :lol:

NU cumva de felul in care te bat ei la tenis ti-e frica? :-)
Oricum, vor fi mai multi doctori, nici o grija, o putem pune de o policlinica :-)

Din cate am vazut (scuze, miercuri am fost de garda) pe 15 aug se intentioneaza sa se faca si la Galați un concurs de B... NU puteati sa spuneti mai din timp? Acum scapa Norocel nejumulit? Vedem, poate luam masuri :-)

da dar daca veniti aduceti si sistemul ala super sa nu mai cadeti cu mine asa poate aveti vreo sansa :mrgreen: :mrgreen:

Nici o grija, am jucat si voi juca intotdeauna cu placere cu tine (si stii ca vorbesc serios). Daca vrei, facem si un seminar despre sisteme de concurs, cred ca te pot invata multe... am si carnet de arbitru...

Diplomele sunt facute, si acum le avem si pe cele de data trecuta. Din pacate, in zona se vor juca 2 turnee similare, la mai putin de 20 de km distanta (cam cat este intre Titan si Bucureștii Noi :-)) Poate ca pe viitor ne vom sincroniza mai bine, ca sa evitam astfel de suprapuneri...
Succes in concursuri !!

TOMA nu mai vin la concurs ptr ca am niste probleme familiale .bafta la concurs . succes

S-a incheiat concursul...
Loc 1:Patap Vladimir- Brăila
Loc 2:Gaitan Tiberiu- Brăila
Loc 3:Toma Iulian- Brăila
Loc 4:Despa Viorel- tot Brăila :-)
Restul, maine... acum plec la tzara...

Nu am mai plecat, ma duc maine, asa ca pun acum clasamentul de la concursul de azi din Brăila.
Saptamana viitoare merg la un concurs de GO, apoi ne vedem la mare ;-))

Dupa cum ati vazut, s-a jucat tot dublu knock-out in finala si nu cred ca ar fi multe de obiectat. Poate doar faptul ca Patap s-a fofilat cumva si a scapat fara sa joace si cu mine :-)
Ca sa nu fie discutii, nu ne-am certat cu cei din Galați; pur si simplu anuntaseram concursul de sambata asta cu mai mult timp inainte, in timp ce ei au zis ca fac un concurs la Galați abia miercuri seara... Poate pe viitor vom reusi sa ne sincronizam mai bine. Si daca Sorin invata sistemul dublu knock-out, vin sigur :-)

nu o sal invat si nici nu vreau numi place sa depind de altii ce fac daca cistiga sau pierd.Cistig ce pot si nu ma rog sa piarda unu altu ca sa ies eu mai in fata nu cred ca ar fi corect.Asa ca sa veniti cind oi invata eu sistemul al de GO :mrgreen: :mrgreen: :D :D :)

Tomitza, ce sa-ti fac? Te-a oprit Tibi de 2 ori. Parca imi pare si mie rau. :twisted:
Oricum, multumesc pentru "felicitari".

jony a spus:
nu o sal invat si nici nu vreau numi place sa depind de altii ce fac daca cistiga sau pierd.Cistig ce pot si nu ma rog sa piarda unu altu ca sa ies eu mai in fata nu cred ca ar fi corect.Asa ca sa veniti cind oi invata eu sistemul al de GO :mrgreen: :mrgreen: :D :D :)
Tocmai, ca aici nu mai depinde cine face tabelul de concurs, ca unul cu adevarat bun iese la lumina si depinde numai de el sa faca asta :-) Deci, sa inteleg ca ti-e frica de mine? :-) chiar ar trebui :-) :evil:

vladimir a spus:
Tomitza, ce sa-ti fac? Te-a oprit Tibi de 2 ori. Parca imi pare si mie rau. :twisted:
Oricum, multumesc pentru "felicitari".
Hihi, prietenu' la nevoie se cunoaste :evil: :twisted:

Back
Sus