raducu
senior
Re: Inca un concurs de B la Brăila, sambata 15 aug
).
Deci, parerea mea este ca ar trebui sa discutam cu totii, si nu sa aveti, tu si dl. dr. Toma, discutii in contradictoriu. Poate ar trebui sa lasam orgoliul deoparte si sa ajungem la cea mai buna solutie pt. MAJORITATEA, si nu sa facem asa cum vrea unul sau altul, si asta indiferent de cine este organizator. Parca ideea era sa jucam tenis impreuna, nu ? Intrebarea e atat pt Sorin, cat si pt. dl. dr. Toma ! Haideti sa gasim o solutie care sa convina majoritatii participantilor, chiar daca ea nu va conveni unuia dintre voi, si sa jucam tenis IMPREUNA.
Spun asta chiar daca imi esti prieten de multa vreme iar pe dl dr. Toma nu il simpatizez in vreun mod special
Sorinache, pana acum pe mine nu m-a interesat ce sistem de joc se foloseste, insa, ce stiu sigur e ca, daca cineva m-ar intreba pe mine, la aceste concursuri as vrea sa fie cat mai multi participanti. Si asta chiar daca m-am simtit foarte bine sambata, cand am fost numai intre noi ( plus Costin Corcoz, invitat specialjony a spus:nu o sal invat si nici nu vreau numi place sa depind de altii ce fac daca cistiga sau pierd.Cistig ce pot si nu ma rog sa piarda unu altu ca sa ies eu mai in fata nu cred ca ar fi corect.Asa ca sa veniti cind oi invata eu sistemul al de GO :mrgreen: :mrgreen:![]()
![]()
![]()

Deci, parerea mea este ca ar trebui sa discutam cu totii, si nu sa aveti, tu si dl. dr. Toma, discutii in contradictoriu. Poate ar trebui sa lasam orgoliul deoparte si sa ajungem la cea mai buna solutie pt. MAJORITATEA, si nu sa facem asa cum vrea unul sau altul, si asta indiferent de cine este organizator. Parca ideea era sa jucam tenis impreuna, nu ? Intrebarea e atat pt Sorin, cat si pt. dl. dr. Toma ! Haideti sa gasim o solutie care sa convina majoritatii participantilor, chiar daca ea nu va conveni unuia dintre voi, si sa jucam tenis IMPREUNA.
Spun asta chiar daca imi esti prieten de multa vreme iar pe dl dr. Toma nu il simpatizez in vreun mod special