incaltaminte pt IDM (București)

Scor reacție
1
Vârstă
41
Locație
București
Salut!
imi poate recomanda cineva o pereche de tenisi (speciali de tenis de masă sau nu) care sa aiba aderenta buna la IDM (club din București)?
sa-mi spuneti si de unde ii pot cumpara si un pret (aproximativ macar)
multumesc!

Re: incaltaminte pt IDM (București)

La IDM este parchet laminat pe jos, care daca nu e spalat des, aluneca cu orice. Chiar si cu "Mizuno".

antrenorul meu zicea ca nu aluneca. nu stiu ce tenisi avea, o sa il intreb, dar din gama speciala de tenis de masă oricum.

Joc si eu in IDM si da, cu aderenta e o mica problema acolo, mai ales daca nu spala pe jos, asa cum zicea si VISCO. Uite cum fac eu : ma duc frumusel la WC, imbib un servetel cu apa (sau iau niste servete umede din comert) si dau pe talpa pantofului sport; pana cand ajung inapoi la masa excesul de umezeala se duce, si raman pantofii intr-o stare ideala. In doua ore fac operatia asta maxim de 2 ori.

Zoster a spus:
antrenorul meu zicea ca nu aluneca. nu stiu ce tenisi avea, o sa il intreb, dar din gama speciala de tenis de masă oricum.
... imi pare rau, nu stiu ce bascheti nu aluneca, dar.... cine i antrenorul tau?
merci

Stefan Moraru nu aluneca. :)

asta voiam sa zic si eu :D
O fi de la picioare, nu de la bascheti :)

eu am momentan unii supertociti oricum si faceam sfoara fara sa vreau stand pe loc in pozitia de asteptare. in fine, o s aimi cumpar niste tenisi specializati si sper sa fie relativ ok

multumesc, poate merg pe varianta asta ca stiu ca are pe stoc marimea mea, dar nu gasisem nici un review despre ei

Adevarul e ca cei f priceputi nu au nevoie de miscare multa pt ca stiu sa puna presiune pe oponent. Un exemplu de jucator care se misca f putin la masa, dar este tot timpul acolo unde trebuie, este He Zhi Wen.

Dar cu niste patine nu ati incercat? ;-) Tot sunt de sezon :-)

Stiga Speed-Grip aluneca foarte putin la IDM. Au o aderenta superba, dar nu au suport pentru calcai.
Singurul tip de incaltaminte cu care nu risti sa-ti spargi capul pe acolo.

VISCO a spus:
Un exemplu de jucator care se misca f putin la masa, dar este tot timpul acolo unde trebuie, este He Zhi Wen.
He Zhi Wen joaca cu short pips (JOOLA Snabb Rubber) .
Am vazut un meci contra lui Timo Boll si intradevar He Zhi Wen se misca foarte putin la masa, dar este tot timpul acolo unde trebuie. Pune niste contre de te doare inima :biggrin:
E interesant de urmarit si meciul contra lui Gionis Panagiotis , in care da foarte multe topspinuri balonate.

Stefan Moraru -superjucator si fost campion national.

teodorus29 a spus:
Stefan Moraru -superjucator si fost campion national.
si mai ales un om f placut si cu mult bun simt (sau cel putin asa mi-a dat impresia la primul antrenament la care am fost cu el, saptamana trecuta. urmeaza sa merg luni la al 2-lea, d'abia astept)

am fost azi cu noii tenisi Joola Touch la IDM, si chiar nu au alunecat! insa din pacate m-au ros. De?i nu pot spune ca ma strang pe lateral,
datorita deplasarilor laterale din joc, m-au iritat la degetele mici niste cusaturi care se simt pe interior. daca are cineva vreun sfat cum pot sa imbunatatesc situatia, il rog sa imi spuna..
multam

Back
Sus