T Telu New Member boboc Înscris 30 Noi 2005 Mesaje 8 Scor reacție 0 Vârstă 52 Locație Piatra Neamț 15 Dec 2006 #41 Dupa 1 ianuarie se mai trec coletele din Belgia prin vama?
K kteno New Member junior Înscris 28 Noi 2006 Mesaje 84 Scor reacție 8 Vârstă 50 Locație Bucuresti 15 Dec 2006 #42 lica a spus: Unde crezi ca am putea face un tenis????? Click pentru a extinde... sunt mai multe locuri in buc dar eu am jucat in IDM, langa statia de metrou semanatoarea
lica a spus: Unde crezi ca am putea face un tenis????? Click pentru a extinde... sunt mai multe locuri in buc dar eu am jucat in IDM, langa statia de metrou semanatoarea
V valentin Active Member senior Înscris 5 Iun 2005 Mesaje 411 Scor reacție 0 Vârstă 48 Locație București 15 Dec 2006 #43 Telu a spus: Dupa 1 ianuarie se mai trec coletele din Belgia prin vama? Click pentru a extinde... prin vama nu, dar vei plati TVA
Telu a spus: Dupa 1 ianuarie se mai trec coletele din Belgia prin vama? Click pentru a extinde... prin vama nu, dar vei plati TVA
vali Active Member senior Înscris 22 Iun 2006 Mesaje 1.785 Scor reacție 115 Vârstă 54 Locație Timișoara 13 Ian 2007 #44 Cum se specifica la Dandoy ca vrei ca ei sa iti lipeasca fetele ? Poate fiindca am comandat Stiga nu beneficiez de asa ceva :evil: ....Scuze am gasit pana la urma
Cum se specifica la Dandoy ca vrei ca ei sa iti lipeasca fetele ? Poate fiindca am comandat Stiga nu beneficiez de asa ceva :evil: ....Scuze am gasit pana la urma