ÎNCHIS închis

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Adăugat la vânzare lemn Butterfly Cofferlait FL. Detalii în primul post.

Lemnul maze a fost al meu si s-a vândut cu 220 lei Dl danmihai !!!un detaliu pt viitorii cumpărători !!!

Si eu am avut un maze cumparat de nou la promotie si vandut impecabil cu 260 ron :)

Asta cu simtu deosebit cred ca este o exagerare pt a mari pretul la diverse lemne vechi :) 2 lemne oricum nu sunt identice .

Nu e nimeni de vină dacă nu ai știut sa ii apreciezi valoarea lemnului.

nu-s asa cunoscator precum altii , dar cred ca "Bogdan A" din Iași care mi l-a vandut cu 250 lei stia adevarata valoare a lemnului !!!

SCZ DE OFF TOPIC , spor la vanzare !!! e un lemn exceptional !!!

Ultima editare:
Lemnul maze a fost al meu si s-a vândut cu 220 lei Dl danmihai !!!un detaliu pt viitorii cumpărători !!!

Fara suparare dar lemnul nu l-am cumparat de la dumneata si nici nu am platit suma cu care l-ai vandut. De asemenea inteleg supararea dumitale ca nu am acceptat suma care mi-ai oferit-o insa acum lemnul Maze este al meu si il vand cu cat consider eu.

Am mai avut doua lemne Maze din 2010 si 2012 (seriile K si M) insa acesta chiar are un simt deosebit fata de ultimele modele scoase si nu spun asta pentru a-i mari pretul. "Merge" la fel ca unul cu fluture negru si stiu ce spun pentru ca am un Maze cu fluture negru. Din pacate pentru mine are o viteza in minus, este sub ZJK SZLC si nici nu vreau sa il pastrez in colectie pentru ca nu are fluture negru.

Stima domnilor!

Ultima editare:
Adăugat la vânzare Butterfly Korbel SK7 si TSP Balsa 8.5 OFF+. Detalii în primul post.

Lemnul Butterfly Schlager Carbon Light vandut.
Valabil ce este in primul post.

Ultimul pret:
-Butterfly Cofferlait=400 lei;
-Butterfly Maze=450 lei.

MX-P, vindeți si la bucata?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adaugat la vanzare Tenergy 05 rosie 1.9 mm si Victas V>01 Limber negru 2.0 mm.

Reduceri finale in preajma Sarbatorilor de Paste!
Detalii si preturi in primul post.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus