ÎNCHIS Inchis

• Autor subiect Autor subiect Vizitator
  • Dată creare Dată creare
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
vand o masa..adusa din germania ..arata super ok. cadru lemn. pret 150 euro!!
(nu o livrez. locuiesc in suceava pt cei din zona)-0743834088
Va rog daca se poate sa specificati cateva date tehnice ale mesei de tenis si daca puteti sa afisati niste poze cu ea sunt interesat sa o cumpar ,deoarece am un club de tenis ptr. copii.in v.dorna.Va multumesc anticipat

Fa-i o poza macar si puneo pe site ca ne dam seama imediat ce grosime are si cum arata ,te rog sa-i faci deaproape.

Re: vand tenergy

Re: vand tenergy

Domnul nu vinde decat in zona Suceava. Am vrut sa cumpar fata bryce speed fx si domnul mi-a spus ca nu expedieaza deoarece este foarte departe de un oficiu postal..
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

vand donic hinoki (fara maner ) -lemnul este intr.o stare buna.

E ceva ce nu se potriveste aici... cum poate un lemn de paleta sa fie intr-o stare buna daca nu are maner?...e ca si cum s-ar spune despre cineva ca e sanatos tun dar nu are picioare.
...oricum, niste fotografii ar eluda misterul...
- - - Actualizat - - -
...elucida...
...deh...graba...

Ia legatura cu mimusrem ( dl Remus )...e singurul la care am auzit de acest lemn...pare o Kreanga Carbon decojita de vopsea. Bafta !

- - - Actualizat - - -

Mai rasfoind un pic netul, am observat o mare asemanare a Ishlionului cu Innerforce ULC...un user chiar a scos un asemenea lemn la vanzare la un pret excelent...poate merita incercat, cine stie ? Bafta !

Trebuia sa postezi la sectiunea Vanzare Cumparare.

Cate grame are Ishlion?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus