As avea nevoie de un sfat privind indepartarea lipiciului altfel decat metoda prin jupuire. Am o fata kinezeasca cu un cauciuc tare ca dreacu dar cu un burete extrem de soft depe care lipiciul se ia cu tot cu burete prin metoda jupuirii.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
ulei de parafina de la farmacie ?RedBull a spus:Incearca sa inmoi cu ulei de parafina, e foarte efecient, am scos asa de pe o fata andro cor emotion, care e moale.
De pe wikipedia am citit, de aia am fost in ceata :VISCO a spus:Hei Vali, omul ti-a spus clar, ulei de parafina. Stiu ca ai citit pe forumul acela ca este acelasi lucru dar eu ma indoiesc. Daca ar fi asa, avioanele ar putea sa zboare si cu ulei de candela,nu-i asa? Kerosenul este foarte volatil si nu face sa inmoaie decat putin lipiciul pe timp relativ scurt. Poate pentru metoda "jupuirii" o fi bun. Cu uleiul de parafina se procedeaza altfel: Dai pe buretele incarcat cu adeziv un strat generos,avand mare grija sa nu scape ulei intre burete si topsheet, astepti 2-3 zile si pe urma incepi sa impingi cu degetul mare de la o margine, cautand sa aduni adezivul in mini-suluri. Sau pui hartie alba deasupra, presezi usor si apoi dezlipesti incet, o parte din adezivul vechi ramanand pe hartie, apoi repeti operatia de cateva ori cu hartie noua. Fa tu si spune-ne si noua cum a iesit :roll:
Paraffin, or paraffin hydrocarbon, is also the technical name for an alkane in general, but in most cases it refers specifically to a linear, or normal alkane — whereas branched, or isoalkanes are also called isoparaffins. It is distinct from the fuel known in Britain and South Africa as paraffin oil or just paraffin, which is called kerosene in much of the U.S., Australia and New Zealand.