Multumesc pentru mesajele numeroase.
Nu am schimbat set-upuri multe. Am inceput in 2019 cu un lemn pe care il aveam demult: stiga clipper wood - prea rapid pentru mine. De atunci joc cu innerforce layer alc, si am probat o luna un TB alc. Am jucat mereu cu rasanter R42, o perioada si cu T 05 pe FH, pe BH ramanand R42.
Constientizez ca sunt la inceput, nu am o problema cu asta si am rabdare chiar daca nu imi ies tot timpul loviturile perfecte. Ma antrenez serios intr-un mediu bun, de 3 ori pe saptamana. Prefer jocul de atac, folosind toate loviturile, mai ales pe FH, imi place spinul, nu ma omor dupa loviturile drepte. Nu exagerez cu topspinul de BH, decat pe prima minge, nu-l stapanesc, sunt altele de antrenat mai intai.
Pot castiga puncte pe atac rapid si cu paleta actuala, dar trebuie muncite cam mult si nu mai am 18 ani demult.
De asta vreau o schimbare.
Am studiat graficele butterfly, de dat cu multe palete nu pot da in aceasta perioada, cand nu se mai organizeaza turnee.
Din experienta voastra mult mai bogata, macar sa-mi fac o idee de cateva lemne pe care sa le studiez, probez si cu timpul sa-mi gasesc si eu set-upulul potrivit. (daca o exista asa ceva)
Viscaria e prea asemanatoare cu TB, deci rapida pentru mine.
Din ce m-am mai informat ramasesem cu gandul la lemnele noi aparute, dar nu stiu cati au dat cu ele..
- Tomokazu Harimoto ALC
- Revoldia CNF
- Lin Gaoyuan ALC
Seara buna.