informatii pt. VISCO

Re: informatii pt. VISCO

gheorghe tm a spus:
Din ce sfaturi ai dat tu,mi-am dat seama ca esti f.tinar i ale tenisului de masa,deoarece ,nu poti spune ca un lemn mai uscat este mai slab decit un lemn uscat.Cu parere de rau am constatat ca majoritatea tinerilor se arunca la fel de fel de lemne si de fete,insa fara sa-si dea seama daca li se potriveste sau nu,a-ti face bn. sa consultati cite un antrenor cu experienta,nu bisnitari(alias POPA)care nu incerca sa-si vinda marfa sa faca un ban"cinstit".Cred ca in viata ta nu ai dat cu un lemn suedez(Johhansson sau Alser sau Bengstton)f.uscat,nu uscat,si atunci sa stam de vorba,mai VISCO.Nu poate un jucator sa spuna dupa ce da cu un lemn 10 min.ca,asta mi se potriveste sau asta nu mi se potriveste,asta-i la mintea cocosului,Mai concentreaza-te asupra celor ce-i inveti si pe altii,bn?Cu sentimentul ca nu te-ai suparat pe mine,i-ti doresc cit mai multe meciuri cistigate........... 8) 8) :D
Maiculitza, ce energii dezlantuite pe niste afirmatii generale care nu au fost nici macar intelese. Ce ruperi din context care denatureaza total spiritul ideilor fara pretentii de lege. Ce derapaje la subiecte care nu au legatura cu ele.
Domnule Gheorghe. Va multumesc ca ati deschis un topic special pentru a "combate" afirmatiile mele dar, mi-e teama ca irositi acele energii inutil.
Daca aveti alte pareri despre un anumit subiect si considerati ca va pricepeti mai bine, de ce nu o faceti punctual in cadrul acelui context, fara incrancenare. Eu sunt gata sa invat de la dvs sau de la oricine. Putem avea discutii pe argumente din care sa invetze toata lumea ca doar de asta-i facut forumul asta, nu-i asa? Dar daca incepem cu cine-i cel mai... inseamna ca acolo au intervenit orgoliile si ce mai este de invatat din asta? Am spus la un moment dat ca un lemn cu care sa jucat nu poate fi mai uscat decat cand era nou, nu ca un lemn uscat este mai slab decat unul uscat asa cum, gresit m-ati "citat" dvs. Aceasta afirmatie sa o luam in dicutie daca doriti. Sau altele, dar sa fie asa cum au fost enuntate. Da, aveti dreptate, nu am dat in viatza mea cu un lemn Johhansson, Alser sau Bengstton. Am dat insa cu toata gama Yasaka si cu multe de la Donic si Butterfly. De asemenea este foarte adevarat ca tinerii se "arunca" la lemne si fețe pe care nu le cunosc, dar aste se intampla tocmai din cauza ca sunt lasati victime ale comercialului, fara ca cineva cu experienta sa le indrume pasii neinteresat, (sau interesat numai intru dezvoltarea acestui sport in RO). Un antrenor cu experientza care are ca interes principal sa-si vanda doar materialele (bune sau rele, vechi sau noi, care-i prisosesc sau nu) :lol: fara sa vada cu adevarat si interesul elevului, nu valoreaza prea mult. Este foarte posibil sa avem cu totii de invatat de la dvs si asteptam cu interes opiniile dvs si ale altor oameni cu experientza in legatura cu alegerea corecta a materialelor de joc si nu numai. Nu mai lasati tinerii la mana unora ca mine sa-i invetze dupa ureche :!:

Aici ai mare dreptate,a fost primul meu mesaj sau,raspuns pe acest forum dar,am promis ca am sa fiu mai atent la caligrafie.Acum,cind l-am recitit ,mi-am dat seama de grselile pe care le-am facut.In fata ta,i-mi cer scuze dar,ceea ce am scris,ramine scris iar,cei care au trebuit sa inteleaga ce am vrut eu sa spun,cred ca au inteles deoarece,ma tot bombardeaza cu raspunsuri pt. copii mici.Inca o data,SCUZE.Promit sa fiu mai atent la gramatica,aici conteaza f.mult :!:

gheorghe tm a spus:
Aici ai mare dreptate,a fost primul meu mesaj sau,raspuns pe acest forum dar,am promis ca am sa fiu mai atent la caligrafie.Acum,cind l-am recitit ,mi-am dat seama de grselile pe care le-am facut.In fata ta,i-mi cer scuze dar,ceea ce am scris,ramine scris iar,cei care au trebuit sa inteleaga ce am vrut eu sa spun,cred ca au inteles deoarece,ma tot bombardeaza cu raspunsuri pt. copii mici.Inca o data,SCUZE.Promit sa fiu mai atent la gramatica,aici conteaza f.mult :!:
Eu personal nu am facut nici o referire la gramatica scrierii dvs, desi cateodata se pot face confuzii . Cineva cerea un sfat in legatura cu schimbarea unui lemn, eu am facut niste considerente pe marginea celor scrise pana atunci iar daca altcineva are alta parere este liber sa o expuna. Am dorit sa mutam discutiile pe argumente pentru a putea progresa cu totii. Eu nu stiu cine este Tigau si de asemenea nu am inteles discutiile referitoare la antrenorat pentru ca au niste dedesubturi pe care nu le cunosc. Si ca mine-s tare multi :!: Am o "provocare" pentru dvs: Nu a-ti dori sa facem un topic referitor la lemne, fețe, adezivi, in care nestiutorii sa puna intrebari iar dumneavoastra sa ne impartasiti din experientza acumulata? Eu nici nu mai astept raspunsul, fiind convins de buna dvs credintza si deschid un nou topic :idea:

VISCO a spus:
gheorghe tm a spus:
Eu personal nu am facut nici o referire la gramatica scrierii dvs, desi cateodata se pot face confuzii . Cineva cerea un sfat in legatura cu schimbarea unui lemn, eu am facut niste considerente pe marginea celor scrise pana atunci iar daca altcineva are alta parere este liber sa o expuna. Am dorit sa mutam discutiile pe argumente pentru a putea progresa cu totii. Eu nu stiu cine este Tigau si de asemenea nu am inteles discutiile referitoare la antrenorat pentru ca au niste dedesubturi pe care nu le cunosc. Si ca mine-s tare multi :!: Am o "provocare" pentru dvs: Nu a-ti dori sa facem un topic referitor la lemne, fețe, adezivi, in care nestiutorii sa puna intrebari iar dumneavoastra sa ne impartasiti din experientza acumulata? Eu nici nu mai astept raspunsul, fiind convins de buna dvs credintza si deschid un nou topic :idea:

subscriu si eu la aceasta idee! Tocmai in acest sens am si sters topicul in care am facut referiri la gramatica d-lui Gheorghe, si imi si cer scuze dansului pe aceasta cale....nu imi sta in fire sa fiu malitios, doar ca primul topic al dansului a fost cel care m-a instigat, ca sa zic asa, pt ca mi s-a parut ca a folosit un ton destul de agresiv, chiar in postul in care iti explica diferentele intre lemnele uscate si cele mai noi...

cat despre cine este dl. Tigau, pot sa te lamuresc eu: este patronul echipei de tenis de masă ACTT București, cea mai buna din tara in momentul de fata, din care fac parte jucatori precum Cazacu, Ionascu, Seni, Olteanu, etc. Nu sustin nici ca este meritul lui, nici ca nu, probabil ca ceea ce a facut este sa investeasca mai mult decat alte cluburi si a reusit asa sa ii stranga la echipa pe cei mai buni jucatori din tara...Exista fel si fel de discutii daca ii lasa sa plece de sub contract pe unii sau pe altii, dar astea nu sunt eu in masura sa analizez, ci poate altii care sunt mai in tema cu fenomenul. Nu am nici o legatura cu dansul sau cu antrenorii de acolo, si chiar ma surprinde ca dl. Gheorghe are impresia ca as avea vreo astfel de relatie... :)

in fine, are mai putina importanta asta, sper doar ca am depasit acest moment si ca ne vom concentra asupra tenisului...

ms

acomodare

acomodare

Eu stiu in 10 minute daca o combinatie lemn/fețe mi se potriveste . Cit sa am nevoie ? 10 ani ?

Eu recunosc ca nu. Nu cred ca poti in 10 minute sa zici ca ti se potriveste sau nu o combinatie. Cred ca trebuie sa testezi chiar in zile diferite ... in fine e mult de discutat , dar in 10 minute nu poti descoperi toate subtilitatile unei palete. Asta e parerea mea , dar fiecare crede ce vrea...

Back
Sus