Inlocuitor pentru Victas V>01 Limber

Cine a jucat cu aceste fete stie ca sunt excelente, au niste proprietati foarte bune. Din pacate se strang foarte mult si se consuma destul de repede. Puteti sa imi recomandati niste fete foarte asemanatoare cu acestea dar care sa nu intre asa mult "la apa" si sa fie mai durabile? Calitatea care imi place cel mai mult la Limber este ca are un nivel de sensibilitate foarte scazut fata de spinul care vine de la adversar si in acelasi timp produce un spin foarte mare. Se cam bat cap in cap acestea dar chiar asa este.

Chiar asa este. Ai descris cu fidelitate unul dintre atributele acestei fete.
Sanatate!

- - - Actualizat - - -

Multumesc de sfaturi. La prima lipire am folosit un singur strat pe fete Revolution 3 si nu am rulat fetele ci le-am lipit asa cum ati zis, static. Le-am taiat si putin mai mari ca stiam ca intra mult la apa. Ideea cu booster-ul este foarte buna insa mi-e groaza la dezlipirea lipiciului, oricat de mult m-as chinui tot se rupe cate putin si din burete, nu ramane buretele ca nou. De curatat le curat si eu cam la fiecare ora cu burete si solutie de la Donic.

Incearca un Nittaku Fine Zip. Este FANTASTIC!

Big like pt nittaku finezip, cat despre limber cred ca bate recordul negativ la durabilitate printre fetele de ultima generatie, le "face" pana si nimbusul care sunt generatie 2009.

Big like pt nittaku finezip, cat despre limber cred ca bate recordul negativ la durabilitate printre fetele de ultima generatie, le "face" pana si nimbusul care sunt generatie 2009.

Ce inseamna record negativ la durabilitate? Cred ca vorbesti din auzite! Tare sunt i curios sa stiu cat timpa ai jucat cu aceasta fata si ce te determina sa afirmi o atare enormitate! In conditii de curatare repetata, stergere de cel putin odata cu solutie in timpul fiecarei sesiuni de joc, eu am jucat cu Limber rosu de 2mm un an de zile, cam de doua trei ori pe saptamana cate 1,5-2 ore. Buretele este si acum impecabil,topshetul nu prezinta faramitari pe margine si nici rupturi si foarte mici urme de uzura. Chiar dupa un an se prezinta intr-o stare mai mult decat buna avand un spin foarte bun!!!
Dintre fetele care se comporta foarte aproape similar cu Victas Limber 2mm as aminti Tibhar 1Q Sound de 1,9 mm, care este actuala mea fata de FH

Depinde nu numai de cate ori joci cu ea, ci si cum . La un joc cu topspin in forta, rezista mult mai putin decat la lovituri drepte
T05 ,de exemplu, ma tin 6 luni ,dupa care incep sa ''cante'' a schimbare !

Ce inseamna record negativ la durabilitate? Cred ca vorbesti din auzite! Tare sunt i curios sa stiu cat timpa ai jucat cu aceasta fata si ce te determina sa afirmi o atare enormitate! In conditii de curatare repetata, stergere de cel putin odata cu solutie in timpul fiecarei sesiuni de joc, eu am jucat cu Limber rosu de 2mm un an de zile, cam de doua trei ori pe saptamana cate 1,5-2 ore. Buretele este si acum impecabil,topshetul nu prezinta faramitari pe margine si nici rupturi si foarte mici urme de uzura. Chiar dupa un an se prezinta intr-o stare mai mult decat buna avand un spin foarte bun!!!
Dintre fetele care se comporta foarte aproape similar cu Victas Limber 2mm as aminti Tibhar 1Q Sound de 1,9 mm, care este actuala mea fata de FH
Va inselati stimate domn nu vorbesc din auzite, folosesc permanent solutia de curatat, desi in general nu lovesc mingia drept asa incat imi ramane la dispozitie cealalta varianta spinul, cam de 3-5 ori pe saptamana. In conditiile mentionate o fata vega pro ma tine cam 4 luni pe forehand si 5 pe rever iar limberul abia a ajuns la 3 luni. Mai este un coleg la sala care foloseste si lovituri drepte si dupa 3 luni a schimbat limberul... cu altceva bineinteles. Daca urmariti putin piata europeana o sa constatati ca foarte multe magazine au bagat limberul la promotie in regim permanent lucru care contravine clar ciclului economic de viata al unui produs serios pe piata motivul e simplu produsul nu s-a bucurat de succes din motivul mai sus mentionat. Probabil ca sunt si alte cauze pentru care limberul nu se bucura de apreciere dar faptul ca atare ramane.
Stiu ca sunteti un recordmen la durata de viata a fetelor imi aduc aminte ca ne spuneati ca ati folosit o fata acuda s2 timp de 2 ani iar daca limberul e asa durabil nu inteleg de ce v-a "lasat" dupa un an, asta inseamna 50% durabilitate fata de un tensor usual. Dar poate ca exista o explicatie care ne-ar imbogati experienta daca ne-ati impartasi-o.

Raspunsul e simplu! Eu joc de doua trei ori pe saptamana plus turneele amatur, dvs jucati de 3-5 ori pe saptamana deci sigur supuneti fata unui regim mult mai intens. In plus se pare ca sunteti mult mai exigent decat mine atunci cand apreciati "cat mai are de trait" fata respectiva. Asa ca exista o groaza de variabile independente care duc la imposibilitatea de a determina cat si in ce regim de lucru a fost folosita fata. Din acesta cauza nu am de gand sa fac comparatii referitor la durabilitatea unui tip de soft folosit atat de dvs cat si de mine. Raman in continuare la parerea ca Victas Limber este o fata cu durabilitate peste medie, iar faptul ca apare la promotie se datoreaza in special promovarii insuficiente a brandului Victas pe piata materialelor sportive si nu unei calitati inferioare!
De ce am schimbat Limberul dupa un an? Pur si simplu m-a palit vantul schimbarii si am vrut sa incerc si altceva.

Ieri am incercat un set up nou:Bh-Limber V1;Joola carbon off;Fh-Xiom Omega.Dupa doua ore m-am "lipit" tare de tot de Limber,am simtit-o bine de tot la orice lovitura de bh.Mi-a placut la fel de mult ca Rakza7.Ma intreb daca ar face fata pe un lemn def(Barricade de ex) cu un Feint Long pe cealalta parte?

Back
Sus