Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Colectie!Fara vanzare!laky a spus:Cred ca Rares isi face expozitie !! (eventual cu vanzare???)![]()
![]()
![]()
Stai ca nu inteleg :?mandrubogdan a spus:yupi :roll: :roll: :roll:
:evil: :evil: :evil: :evil:
Saracu' Domn doctor Ciobanuciprian a spus:Insiderul REAPARE !!!!!!!!!! :mrgreen:
Au castigat procesul cu ITTF, dupa cum tocmai au anuntat pe un site francez.
Deci VA FI LEGAL, cu mentiunea ca va avea un cauciuc supus unui control riguros de stabilitate a frictiunii in timp.
Primele esantioane, in luna iulie.
Imi pare rau pentru tinemandrubogdan a spus:pai eu sunt una dintre victimele acestui tip de fețe!
eram un pic ironic![]()
Nu poti sti niciodata ce-ti rezerva viitorul bogdane :lol: :lol: :lol: :lol: poate k imi voi lua pana la urma :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:mandrubogdan a spus:nu renunti tu la pasarica ta :lol: (phoenixu)
Eu sant unul dintre prietenii care te indragesc,mai ales ca la inceput m-ai batut cu "porcaria aia".Daca jucai cu soft erai printre cei din "gramada".Asa te-ai remarcat de la bun inceput.ciprian a spus:Jucand cu iarba, deja iti faci multi prieteni care te indragesc :twisted:
In plus, daca buruiana e si out-of-law ... mai devreme sau mai tirziu apare comentariul
"Daca nu jucai cu porcaria aia interzisa, te bateam"
Mie cel putin imi plac lucrurile clare (chiar daca asta a insemnat prabusirea in clasament).