Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
selectia naturala a spus:in primul rand tin sa-ti atrag atentia ca din prima grupa Galațiul fiind al 4-lea oras ca marime din tara este parte integranta din MOLDOVA(ca si multe alte care lipsesc la apel) in al doilea rind este mai departe ca M. Ciuc... trebuie sa ne gandim la zone apropiate geografic (facand cercuri pe harta)
Dupa cum ati vazut impartirea seriilor nu trebuie sa mergeti la Drobeta.........selectia naturala a spus:de la piatra : avem sala 2 mese TUT,dar o sa fie greu ...sambata de sambata, din echipa de baza s-ar putea sa lipseasca unii ,plus de asta cum ajung eu cu toti la Drobeta,TREBUIE SA VORBIM PE ZONE APROPIATE GEOGRAFIC ,si un turneu final ....dupa (stiti cine castiga) 8) :lol: :shock:
Evident ca victoriile vor fi punctate....valeriann a spus:eu propun ca in urma meciurilor din campionatul pe echipe, castigatorii sa poata acumula si puncte care sa conteze in campionatul individual amatour, asa ar fi cinstit....asa s-ar stimula si participarea din campionatul pe echipe....
Vom face o rubrica separata in clasament in care vom puncta victoriile din circuitul pe echipe astfel pentru fiecare victorie jucatorului i se adauga 1 punct si pentru fiecare infrangere i se scade un punct, bineinteles ca va fi un numar maxim admis de puncte (pe fiecare tur) pentru a nu fi un dezechilibru mare intre cei care participa la turneul pe echipe si cei care nu participa (intre 20 si 30 de puncte probabil) aceste puncte vor expira tot la un an de la obtinere, 5 puncte maxim pot ramane in clasament 3 ani. Astfel punctajul jucatorilor va fi compus din 2 A+, 5A, 3B, plus punctajele din campionatul pe echipe.filo a spus:Evident ca victoriile vor fi punctate....valeriann a spus:eu propun ca in urma meciurilor din campionatul pe echipe, castigatorii sa poata acumula si puncte care sa conteze in campionatul individual amatour, asa ar fi cinstit....asa s-ar stimula si participarea din campionatul pe echipe....
Sa-mi dati un numar de telefon de la cine se va ocupa de problema.BM a spus:Si de la Salaj ar fi ok ... o echipa sau chiar doua ... sper doar sa rezolvam sala ( o sala cu 3-4 mese )