Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Da.... foarte educativ din partea ta![/quote:2l7rtn5l]
Nu toti au bunul simt si cei 7 ani de acasa daniele.Ce sa`i faci si eu am vb ceva cu el pe mp si mi sa parut tare smecheras.Tot la misto vorbeste. No offence
In primul rand furk sau cum te cheama tu m-ai cam luat de sus cu semnatura ta de parca ce mare jucator de tenis de masă ai fi(poate ca esti dar eu unul personal n-am auzit de tine).In al doilea rand am spus ca stirea e putin intarziata deoarece Sargu Mihai a plecat in Franta in luna august.
In primul rand furk sau cum te cheama tu m-ai cam luat de sus cu semnatura ta de parca ce mare jucator de tenis de masă ai fi(poate ca esti dar eu unul personal n-am auzit de tine).In al doilea rand am spus ca stirea e putin intarziata deoarece Sargu Mihai a plecat in Franta in luna august.
:roll: :roll: :roll: Am scris ce am avut de scris iar la final miam scris numele.Imi cer scuze pentru aceasta obraznicie.Si nu nu sunt un mare jucator , ci un simplu pasionat al acestui sport.Eu cred ca nu te-am luat la misto cum ai facut-o tu. :roll:
Daca aveti chef ce scandal si mistocareala incercati in alta parte nu aici.Noi intram si postam pe forum cu alte scopuri.