Întreabă-l pe Durdun (www.pingpongshop.ro)

Salut Cristi, te rog dacă ai timp sa postezi o recenzie la fetele Tibhar evolution, se pare ca sunt la moda
Sunt convins ca si alți forumiști sunt interesați si le face plăcere (ca si mie) sa citească 'povestile' tale frumoase!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salut Cristi, te rog dacă ai timp sa postezi o recenzie la fetele Tibhar evolution, se pare ca sunt la moda
Sunt convins ca si alți forumiști sunt interesați si le face plăcere (ca si mie) sa citească 'povestile' tale frumoase!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Promit sa scriu in curând, dar astept sa mai treacă niste timp, sa ma lămuresc mai bine.

Salut ,

Acum ceva ani , am jucat timp de 2-3 ani la modul intensiv , cam in 5 zile din 7 . De curand m-am reapucat . Cam asa incep majoritatea povestilor pe aici :D .

Acum vreau o paleta buna pentru nivelul meu , de incepator . M-am documentat cat de cat si am vazut cam de ce au nevoie incepatorii ca mine . Intrebarea este , cu un buget de pana in 200 RON reusesc sa fac un setup acceptabil pentru ce am nevoie ?

Care ar fi acel setup ?

O alta intrebare ar fi , siturile de profil , au si vreun serviciu de asamblare ? Ca sincer sa fiu nu stiu cat de indicat e sa o asamblez eu :) .

Cu multumirile de rigoare , astept indicatii .

Salut ,

Acum ceva ani , am jucat timp de 2-3 ani la modul intensiv , cam in 5 zile din 7 . De curand m-am reapucat . Cam asa incep majoritatea povestilor pe aici :D .

Acum vreau o paleta buna pentru nivelul meu , de incepator . M-am documentat cat de cat si am vazut cam de ce au nevoie incepatorii ca mine . Intrebarea este , cu un buget de pana in 200 RON reusesc sa fac un setup acceptabil pentru ce am nevoie ?

Care ar fi acel setup ?

O alta intrebare ar fi , siturile de profil , au si vreun serviciu de asamblare ? Ca sincer sa fiu nu stiu cat de indicat e sa o asamblez eu :) .

Cu multumirile de rigoare , astept indicatii .

Salut!
200 de lei e cam putin pentru o paleta in stare buna. Nu poți cumpăra una nouă cu banii ăștia. încearcă sa mai strângi măcar încă o suta de lei. Dai pe lemn 100-150 si gasesti, poate, niste fete pentru restul de bani. Sau poti hai o paleta gata facuta - vezi la secțiunea de anunțuri.
Daca joci ofensiv (nu ne-ai spus nimic despre stilul tău de joc), atunci cauta un lemn Off-, gen Primorac Off-, sau Yasaka Extra. Fetele cu duritate medie sunt bune - Donic Bluefire JP02, Jooola Maxxx 450, Xiom Vega Japan sau Yasaka Rakza X soft, grosime de 2.0. Nici Xiom Vega Pro nu-s de lasat, insa sunt cam sensibile la condens. Chestia e ca fetele astea sunt destul de scumpe, probabil peste bugetul tău.
Daca chiar nu poti suplimenta bugetul, atunci poate ca e bine sa iei legătura cu Vlad de la ttmall.eu pentru o paleta cu lemn si fete chinezești, care sunt mai accesibile, dar sunt mai tari si te doresc sa consumi multa energie la joc.
Practic, oricâte dintre magazinele din Romania(si nu numai) oferă asamblarea paletei, gratuit, daca vei cumpăra componentele de la ei.
Daca ai ocazia sa probezi o paleta, nu ezita, vei si mai bine ce-ti place si ce nu.
Succes!

Multumesc mult pentru raspuns .

Intradevar , am realizat ca bugetul trebuie suplimentat si chiar asa voi face . Am vazut ca sunt destul de scumpe fetele recomandate .

Ca joc , pot sa zic ca tinde spre unul ofensiv , sau cel putin eu imi doresc sa fie ceva mai ofensiv insa pentru asta vreau o paleta care sa ma ajute .

Ca lemn ma gandeam sa iau Donic Appelgren care nu e scump deloc . Iar fetele ma tot uitam dupa cele Donic Big Slam cu ceva mai mult efect . Ar fi minunat daca as gasi pe aici in stare buna .

Ultima editare:
Multumesc mult pentru raspuns .

Intradevar , am realizat ca bugetul trebuie suplimentat si chiar asa voi face . Am vazut ca sunt destul de scumpe fetele recomandate .

Ca joc , pot sa zic ca tinde spre unul ofensiv , sau cel putin eu imi doresc sa fie ceva mai ofensiv insa pentru asta vreau o paleta care sa ma ajute .

Ca lemn ma gandeam sa iau Donic Appelgren care nu e scump deloc . Iar fetele ma tot uitam dupa cele Donic Big Slam cu ceva mai mult efect . Ar fi minunat daca as gasi pe aici in stare buna .

Appelgren cu fete Big Slam va fi foarte lent.
Daca vrei fete moi, cauta un lemn putin mai rapid, poate vreun Waldner sau Persson.
Daca vrei Yasaka, încearcă Max Wood sau Overdrive. Nu-s foarte scumpe si poti sa le gasesti si pe forum.

Buna, am nevoie si eu de un sfat de la cineva mai experimentat. Joc stilul modern defender, si de mai mult timp nu-mi pot gasi o fata pe forhand care sa mi se potriveasca.
Am incercat Tackiness Chop II (1.7), era foarte buna la taietura si chop dar urita in atack. Dupa aia am incercat Bluefire JP02, si am concluzionat ca e o fata ce nu-si merita banii, e incontrolabila si foarte imprevizibila. Acuma m-am oprit la Tennergy 05 FX(2.0). E mai buna ca precedentele, dar oricum am probleme in attack. Intra cit de cit bine tops-ul in mingi taiate (daca fortezi), dar nu intra deloc smash-urile si loviturile decisive pe care le pregatesc cu iarba.
Deci caut ceva care sa fie mai buna ca Tennergy-ul 05 fx la acest capitol, si la fel de buna la capace si taiaturi la masa (forhand chop nu prea practic).

apropo, lemnul este Donic Persson PowerFibre Senso, un lemn simplu, viteza ar fi cam OFF-. mersi anticipat

Ultima editare:
Buna, am nevoie si eu de un sfat de la cineva mai experimentat. Joc stilul modern defender, si de mai mult timp nu-mi pot gasi o fata pe forhand care sa mi se potriveasca.
Am incercat Tackiness Chop II (1.7), era foarte buna la taietura si chop dar urita in atack. Dupa aia am incercat Bluefire JP02, si am concluzionat ca e o fata ce nu-si merita banii, e incontrolabila si foarte imprevizibila. Acuma m-am oprit la Tennergy 05 FX(2.0). E mai buna ca precedentele, dar oricum am probleme in attack. Intra cit de cit bine tops-ul in mingi taiate (daca fortezi), dar nu intra deloc smash-urile si loviturile decisive pe care le pregatesc cu iarba.
Deci caut ceva care sa fie mai buna ca Tennergy-ul 05 fx la acest capitol, si la fel de buna la capace si taiaturi la masa (forhand chop nu prea practic).

apropo, lemnul este Donic Persson PowerFibre Senso, un lemn simplu, viteza ar fi cam OFF-. mersi anticipat

Salut,

Nu da vina pe paleta, sunt mai mult ca sigur ca problema este in miscari.
Incearca o fata soft mai moale, gen JP03, Rakza7 soft, Samba+, Acuda Blue P2, Airoc Astros S, in grosimi de 1.8 (1.9), te va ajuta atat la taiat cat si la atac, iar sfatul meu ar fi sa investesti un pic in antrenamente.
Nu exista fete rele sau fete bune, exista fete care sunt cei ai nevoie si fete care nu sunt ce ai nevoie !

Salut,
As dori sa schimb fata de pe BH - Rakza X 2.0(uzata) cu un Tenergy05 FX 1.9(sau cu alta fata. sunt deschis la eventuale sugestii).
Stilul de joc este unul predominant ofensiv de la semi-distanta(aproximativ 60% din lovituri sunt cu fh-ul). In cazul in care joc cu un adversar care este un atacant mai bun decat mine, prefer jocul de langa masa bazat pe capace/contre.
Setup-ul pe care il folosesc in momentul de fata este : Korbel SK7, Tenergy05 2.1 - FH, Rakza X 2.0 BH.
Ideea din spatele acestei tentative de schimbare este de a capata mai mult control in special la topspin/retopspin si capacele de langa masa. Mie mi se pare ca Rakza X arunca putin mai tare decat este antrenata mana mea.
Credeti ca prin aceasta schimbare as capata mai mult control?

Multumesc,
Andrei

Buna,

As fi interesat de o fata generatie noua (pt.40+) cu burete tare 47,5 dar top sheet moale. Rakza X face parte din aceasta categorie, corect? Din gama Tibhar Evolution, este vreuna cu aceste caracteristici?

Multumesc mult!

Buna,

As fi interesat de o fata generatie noua (pt.40+) cu burete tare 47,5 dar top sheet moale. Rakza X face parte din aceasta categorie, corect? Din gama Tibhar Evolution, este vreuna cu aceste caracteristici?

Multumesc mult!

Salut!
Din gama Tibhar Evolution au burete tare MX-P si MX-S (insa aceasta are buretele mai tare si topsheetul mai moale).
Acuda Blue P1 are burete tare si topsheetul moale.

Salut,
As dori sa schimb fata de pe BH - Rakza X 2.0(uzata) cu un Tenergy05 FX 1.9(sau cu alta fata. sunt deschis la eventuale sugestii).
Stilul de joc este unul predominant ofensiv de la semi-distanta(aproximativ 60% din lovituri sunt cu fh-ul). In cazul in care joc cu un adversar care este un atacant mai bun decat mine, prefer jocul de langa masa bazat pe capace/contre.
Setup-ul pe care il folosesc in momentul de fata este : Korbel SK7, Tenergy05 2.1 - FH, Rakza X 2.0 BH.
Ideea din spatele acestei tentative de schimbare este de a capata mai mult control in special la topspin/retopspin si capacele de langa masa. Mie mi se pare ca Rakza X arunca putin mai tare decat este antrenata mana mea.
Credeti ca prin aceasta schimbare as capata mai mult control?

Multumesc,
Andrei

Salut!
Daca vei lua o fata mai moale, sigur va creste controlul si va scadea viteza.
Incearca Rakza X Soft.

Am tehnica top-spinului destul de buna, desi roblema tehnicii sigur ca persista, dar faza e ca am probat paletele de la mai multi colegi cu stil defensiv, si practic la toti imi intra topsul, cu spin si viteza, si capacele, pe cind a mea e varza. Astazi mi-a trecut prin cap ca problema ar fi in combinatia dintre lemn relativ moale si fata fx care e mai mult soft + la asta 2.0, deci lemnul nu are sufiecienta forta sa puna in functie buretele si respectiv pierde din proprietati fata.
Cred ca ar trebuie ceva rigid, 1.9 . Ce sugestii imi dati ?

Va salut!
Mi-am configurat si eu de curand o paleta cu care am jucat ieri pentru prima data 2 ore. Este vorba de lemn Xiom Allround S si fete Xiom Vega Japan de 2.0. Am ajuns la acest setup in urma review-urilor pozitive . Sunt incepator , pentru ca nu am mai pus mina pe paleta de 20 de ani si vreau sa revin la ce am jucat odata , nu ca as fi fost cine stie ce tenismen dar aveam ceva indeminare. Am luat legatura si cu un domn binevoitor care ma antreneaza si sper ca totul sa decurga bine. Problema mea este ca mi se pare putin cam greluta paleta si nu stiu daca chiar mi se potriveste in acest moment. Nu vreau sa renunt la ea dar ma gindeam sa mai construiesc un setup mai usurel. Nu-mi place jocul defensiv si nici tacaneala. Poate aveti cate o parere va rog.
Multumesc!

Va salut!
Mi-am configurat si eu de curand o paleta cu care am jucat ieri pentru prima data 2 ore. Este vorba de lemn Xiom Allround S si fete Xiom Vega Japan de 2.0. Am ajuns la acest setup in urma review-urilor pozitive . Sunt incepator , pentru ca nu am mai pus mina pe paleta de 20 de ani si vreau sa revin la ce am jucat odata , nu ca as fi fost cine stie ce tenismen dar aveam ceva indeminare. Am luat legatura si cu un domn binevoitor care ma antreneaza si sper ca totul sa decurga bine. Problema mea este ca mi se pare putin cam greluta paleta si nu stiu daca chiar mi se potriveste in acest moment. Nu vreau sa renunt la ea dar ma gindeam sa mai construiesc un setup mai usurel. Nu-mi place jocul defensiv si nici tacaneala. Poate aveti cate o parere va rog.
Multumesc!
Salut!
Eu cred ca paleta e foarte buna.
Daca ti se pare grea, poate ca e din cauza orientarii greutatii catre varf.
Poate ca ar trebui sa-ti mai oferi niste timp cu ea (si poate niste antrenamnet dedicat la incheietura mainii cu o coarda elastica) pentru a concluziona definitiv ca e prea grea. Ma rog, daca nu depaseste 185g.
Rasplata va veni ulterior, cand vei fi invatat sa generezi multa putere cu corpul si vei putea folosi paleta mai grea in avantajul tau.

Va salut !
De curiozitate am cantarit-o si are 192 g , pe un cantar de bucatarie electronic. Tigaia din Dechatlon are 172 g si intradevar mingea nu sare aproape deloc din ea cand jonglez . Azi am fost iar la un meci cu colegii mei si iar am furat-o rau de tot. Asta este , cu 2 sedinte de antrenament nu pot spune ca am evoluat foarte mult , insa dupa fiecare greseala sunt constient ce am gresit ceea ce eu zic ca este un pas mare facut. Ca sa fiu putin offtopic , stie cineva vreun tratament contra febrei musculare, asta asa ca sa sune ca si scuze insa totusi la modul cel mai serios , am unele miscari care nu le pot face corect pentru ca ma dor toti muschii de pe mine ! Stiam pe vremuri un leac de la bunici , ceva de genul , dupa fiecare efort mai mare sa iau o lingurita de bicarbonat de Na alimentar si nu mai ai nimic ! Poate stie cineva si altul ! Poate cu ciocolata ?
Numai bine !

Va salut !
De curiozitate am cantarit-o si are 192 g , pe un cantar de bucatarie electronic. Tigaia din Dechatlon are 172 g si intradevar mingea nu sare aproape deloc din ea cand jonglez . Azi am fost iar la un meci cu colegii mei si iar am furat-o rau de tot. Asta este , cu 2 sedinte de antrenament nu pot spune ca am evoluat foarte mult , insa dupa fiecare greseala sunt constient ce am gresit ceea ce eu zic ca este un pas mare facut. Ca sa fiu putin offtopic , stie cineva vreun tratament contra febrei musculare, asta asa ca sa sune ca si scuze insa totusi la modul cel mai serios , am unele miscari care nu le pot face corect pentru ca ma dor toti muschii de pe mine ! Stiam pe vremuri un leac de la bunici , ceva de genul , dupa fiecare efort mai mare sa iau o lingurita de bicarbonat de Na alimentar si nu mai ai nimic ! Poate stie cineva si altul ! Poate cu ciocolata ?
Numai bine !
Poate ai pus adeziv prea mult:))))
Martea poti sa mai treci pe la mine si sa dai cu paleta mea, care are cauciuc xiom omega, dar lemnul este foarte fain, Andro Core Sistem off+ 75 grame, maner anatomic. Am 3 palete identice, de frica sa nu dispara de pe piață:))), nu-s de vanzare , dar pot sa te ajut sa-ti cumperi si lipim fețele pe care le ai. Atentie, este usoara, dar cam rapida pentru tine.

GeluBv..... Am 3 palete identice.........)))[/QUOTE a spus:
Ahaaaaa!!!!acum inteleg de ce nu te plangi niciodata de condens.....la cat de "repede" joci tu nu se prinde nimeni ca joci cu trei odata caci "suna" la fel (...dar eu m-am prins,Sultane,caci te-am vazut la Mediaș cum jucai ca Bruce Lee.........la un moment dat,cu Cristina,chiar pe la spate(ha,ha...)!!!!!

Eu cred ca voi doi ar trebui sa va faceti un subiect separat, vorbiti prea cifrat. (:

Back
Sus